Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Collegeons & Dragons

Som a época d’exàmens, els estudiants es preparen dia i nit per a la tempesta. Però, alhora veiem els efectes de l’época de llançament de videojocs nous. Es penjen nous gameplays al youtube i surten notícies noves sobre els jocs que sortiran a finals d’any. Com t’ho fas per compaginar una doble vida d’estudiant: preparant-se per afrontar les proves més difícils del curs, i alhora defensar el món de morts vivents, dracs i altres criatures malignes? Podem esperar que els nostres herois i heroïnes salvin el món del mal quan alhora han d’aprendre’s llibres i apunts com uns condemnats? Podem esperar que les generacions que governaràn el món d’aqui pocs d’anys sobresurtin a les universitats quan les seves ànimes es troben confinades en discos màgics? La resposta és sí.

Si hi ha una cosa que no hem d’oblidar mai dels videojocs és tot el que són i representen de veritat i els valors i coneixements que transmeten. Jocs de rol com Diablo 3 o Dragon’s Dogma que t’obliguen a treballar-te un personatge, desenvolupar-lo i complir les tasques adecuadament per tal d’obtenir les recompenses tan desitjades. Jocs com Ghost Recon Future Soldier on jugadors de tot el món col·laboren en el mode multijugador esquena contra esquena, buscant les estratégies més eficients per tal de portar a terme la missió. I tampoc cal oblidar les valuoses lliçons d’història i valors morals que resideixen en la fe d’Assassin’s Creed.

A les universitats busquem que les noves ments estiguin plenes a vessar de coneixement, un coneixement que ajudi a progressar ara que tant ens fa falta, però amb això no n’hi ha prou, també necessitem ments àgils i ràpides, que busquin la millor solució a un problema, que sàpiguen treballar en equip de manera eficient, ments plenes d’uns valors que valen molt més que qualsevol lliçó de classe, uns valors que, avui dia, trobem en les històries de ficció modernes i, sobretot, en les dels bons videojocs. Perquè res és veritat, i tot és permés…

Llibre: Joc de trons de George R. R. Martin
Pel·lícula: Men in Black 3 de Barry Sonnenfeld
Música: Girl gone wild de Madonna

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

2 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Cerrajero Camargo { 10.15.20 at 7:56 }

Enhorabuena por el artículo, muy buena redacción, se nota claramente que le pones esfuerzo y ganas.

2 Cerrajero Granada { 10.15.20 at 7:57 }

Muy buen post, gracias por compartir esta información, sin duda seguiré esperando a que subas más contenido

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>