Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

#8M , dones i poder

Hi ha un dia, el #8M,  en que hem de parlar obligatòriament de la dona, dels seus problemes, de les seves reivindicacions, de la situació nefasta en que viuen moltes dones al món; de les dificultats que comporta sortir-nos, de que cobrem menys per treballar igual, o pitjor,  de que no cobrem per treballar..etc. Enguany no vull fer un post de reivindicació, vull fer un post de realitats:  som moltes les dones que tenim clar de fa molt de temps que o actuem o morim. Dones que ens neguen a seguir el que estava previst. Hi ha milers d’exemples, només esmentaré tres:
* Les dones que hem participat en el Postgrau de formació de dones conselleres d’administració a EADA amb el suport de la Unió Europea, del que ha sortit un ThinkTankFemtalent, un grup de dones del qual en sentireu a parlar.
* I dos exemples de dones amigues i en llocs de responsabilitat molt alta, Rosa Cullell (@roscullell,  Consellera delegada de Media Capital) , i Ana Maria Llopis ( @anamariallopis, presidenta de DIA Supermercados), les dues models per a mi de persones sàvies, belles, honestes i lluitadores incansables per aconseguir els seus desitjos.

A totes vosaltres amigues, i a totes les dones i homes, celebrem que moltes de nosaltres i molts d’ells estem d’acord en que l’ésser humà és alguna cosa més que el destí que tenien previst, que podem aconseguir els nostres somnis, però només si anem plegats. El llarg camí cap a Ítaca deixa petjada..

Llibre: Solitud de Victor Català / Caterina Albert
Pel·lícula: In the land of blood and honey d’ Angelina Jolie
Música:  Give me all your loving de Madonna

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

2 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Pedro Jose { 03.08.12 at 22:11 }

Junto a Rosa y Ana María, para mi, estás tu.

2 Marta { 08.17.12 at 11:32 }

Tens tota la raó, endavant
Gracies necesitem blogs amb català

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>