Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

III Edició dels Premis Blocs

Arriba la III Edició dels Premis Blocs que organitzem des de l’Associació Stic.Cat. La festa dels blocs en català és ja una realitat consolidada a la qual us convidem a participar i gaudir. El paper dels blocs en el context de les TIC i Internet és cada vegada més important, i a aquest fet si li afegeix la dinàmica de les xarxes socials que estan obtenint de forma molt ràpida el seu propi paper a la xarxa.

La posició de la cultura catalana a Internet és molt superior en nombre d’activitats, d’individus actius, de pàgines, de blocs, a la que li correspondria pel nombre de catalanoparlants; i aquesta realitat és un actiu que no podem desmerèixer. En pocs contextos com el de la xarxa és possible desenvolupar activitats que vagin més enllà del que està previst, del que és conegut, la xarxa és innovació. La revolució que significa comunicar-se aterritorialment i atemporalment arreu permet inventar, innovar, anar més enllà en la societat, l’empresa, l’escola, i això, en aquest moment de canvi de cicle social i econòmic, és fonamental.  Impossible deixar de banda que milers de persones creuen que escriure un bloc  els ve de gust, millora la feina, afegeix valor a l’empresa, facilita la creació de coneixement, dona informació.

La III Edició dels Premis Blocs és la de la consolidació i la qualitat. Noves categories com la d’esports o la gastronòmica, i l’aposta per les xarxes socials. Un jurat de luxe format per Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya; Albert Castellanos, director de Talencia; Miquel Duran, professor de la UdG o Dani Cortijo i Marc Serena, premiats en l’edició anterior per la qualitat dels seus blocs. Una aposta ferma de la recerca i la innovació a Internet que Stic.Cat complementarà amb un estudi del perfil blocaire i les noves formes d’expressió en els blocs que la cultura catalana crea i renova constantment. Catalunya és, com sempre ha estat al llarg de la seva història, generadora d’accions que s’avancen al d’altres cultures. També en el camp d’Internet i les TIC està demostrant que és capaç de tornar a fer-ho.

Llibre: Històries de la història de Barcelona de Dani Cortijo

Pel·lícula: The ghost writer de R. Polanski

Música: J.S. Bach per Sarah Chang

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

13 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 La cuina vermella { 04.08.10 at 21:31 }

Quin final d’abril més interessant: 23 Sant Jordi, 24 sopar blocaire, 25 consulta popular a Mollet, 26 inscripció als Premis als Premis Blocs!!!
Salut i bons aliments.

2 Twitter Trackbacks for III Edició dels Premis Blocs — Platxèria [trinamilan.cat] on Topsy.com { 04.08.10 at 22:14 }

[...] III Edició dels Premis Blocs — Platxèria trinamilan.cat/2010/04/08/iii-edicio-dels-premis-blocs – view page – cached Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món Tweets about this link Topsy.Data.Twitter.User['elpratcultura'] = {“location”:”El Prat de LLobregat”,”photo”:”http://a1.twimg.com/profile_images/776672388/Imatge_normal.jpg”,”name”:”El Prat Cultura”,”url”:”http://twitter.com/elpratcultura”,”nick”:”elpratcultura”,”description”:”",”influence”:”"}; elpratcultura: “^^!!! RT @trinamilan: New blog post: III Edició dels Premis Blocs http://trinamilan.cat/2010/04/08/iii-edicio-dels-premis-blocs/ ” 1 hour ago view tweet retweet Topsy.Data.Twitter.User['trinamilan'] = {“location”:”iPhone: 41.445236,2.069077″,”photo”:”http://a1.twimg.com/profile_images/51638114/trina2_normal.jpeg”,”name”:”trinamilan”,”url”:”http://twitter.com/trinamilan”,”nick”:”trinamilan”,”description”:”Antropóloga, treballo en innovació i recerca en el camp del’educació i l’empresa “,”influence”:”Highly Influential”}; trinamilanHighly Influential: “New blog post: III Edició dels Premis Blocs http://trinamilan.cat/2010/04/08/iii-edicio-dels-premis-blocs/ ” 2 hours ago view tweet retweet Filter tweets [...]

3 Carles { 04.08.10 at 23:03 }

Tampoc fallaré aquest any!

4 Trina Milan { 04.09.10 at 7:52 }

La cuina vermella,
gràcies companys!…bon calendari..ens trobarem per alguns d’aquests esdeveniments…segur!..
bons aliments!!

5 Trina Milan { 04.09.10 at 7:52 }

Carles,
perfecte…gràcies..!

6 Edu { 04.09.10 at 9:23 }

A veure si el proper 1 d’octubre no estic tan lluny com l’any passat i puc venir a veure l’acte d’entrega! :)

Salut!

7 Trina Milan { 04.09.10 at 9:34 }

Edu,
espero que puguis ser-hi..de veritat..una abraçada

8 Albert Medrán { 04.09.10 at 18:12 }

La presentació de la tercera edició només pot ser una bona noticia. Uns premis que ja estan més que consolidats gràcies a la bona feina que feu a can Stic. Enhorabona!!!

9 Trina Milan { 04.09.10 at 18:19 }

Gràcies Albert! amb guanyadors com tu la feina és més fàcil..;)
estaràs el dia 1 d’octubre per aquí no?..volem que vinguis ;) ))
una abraçada

10 miquel { 04.09.10 at 19:02 }

gran notícia per la blogosfera catalana! Endavant

11 Laia { 04.09.10 at 22:39 }

Felicitats per tota la feina que esteu desenvolupant i per tirar endavant la ja 3a edició dels Premis Blocs!

12 Trina Milan { 04.11.10 at 17:33 }

Gràcies Miquel…t’esperem..com sempre…;)

13 Trina Milan { 04.11.10 at 17:33 }

Laia,
gràcies, i us esperem a tots vosaltres…salut!

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>