Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

L’estiu en un blog I

Posar l’estiu en un blog és l’objectiu de l’espai que he començat al programa de Com Radio amb el mateix títol dins del programa El dia de l’estiu conduït per Josep Maria Cano. El compromís és construïr un espai qu eamb l’excusa dels blogs parli de molts temes. De fet és la construcció d’un relat de sis dijous d’estiu que volem fer conjuntament amb la gent que a la xarxa fa blogs i s’interrelaciona fent d’Internet una plaça pública on intercanviar i crear.

Avui hem explicat què és un blog i com el blog ha anat fent-se un lloc a l’espai Internet, primer com la una pura translació de la bitacola escrita dels vaixells i desprès convertint-se en el contenidor que és avui, on hi cap tot: twitter, facebook, youtube, i tot el que un vulgui escriure i enllaçar.

El secret de l’éxit del blog és complexe: permet l’expressió directa de la gent, sense intermediaris, sense editors que t’esmenin la plana, permet la interacció, els comentaris dels lectors són la conversa escrita a partir del que proposa l’autor. I permet tenir la opinió i la visió personalitzada d’un fet que afegeix valor a allò que potser ja sabem perquè ho interpreta. De fet, l’éxit és la posada en qüestió constat de les rutines de molts dels nostres móns reals que en la virtualitat s’accentúen, s’acceleren i ens provoquen.

En els successius espais dels propers dijous a les 10,30h parlarem de política, d’empresa, d’educació, de literatura, de viatges..tot passat pel tamís del blog i de les seves irreverents possibilitats.

Podcats del programa del 23/7/09: Escolta-ho aquí

Blog: La llumenera de Nova York de Miquel Tuson

Música: Please me like you want t de Ben Harper & Jack Johnson

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

9 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 miq { 07.24.09 at 5:16 }

T’anirem seguint en aquesta col·laboració tan interessant i estiuenca a COMRàdio.
:)

2 saltenc { 07.24.09 at 6:33 }

La Trina incansable, la musa dels blogs, et desitjo molta sort. Un amic i a partir d’avui un oidor .

3 Trina Milan { 07.24.09 at 10:51 }

Miq,
gràcies Miquel…una abraçada

4 Trina Milan { 07.24.09 at 10:54 }

Saltenc,
gràcies Marià, és un plaer com sempre comptar amb amics que segueixen…

5 SM { 07.24.09 at 12:13 }

Una gran idea! M’apunto a seguir el programa. Molta sort.

6 Trina Milan { 07.24.09 at 13:15 }

Gràcies…espero participació via totes les xarxes 2.0-…:)

7 Iñaki Murua { 07.26.09 at 12:11 }

¿Se podrá oír por Internés?
Puede ser una buena forma de practicar mi competencia auditiva en catalán ;-)

8 Trina Milan { 07.27.09 at 8:12 }

Iñaki,
si entras a http://www.comradio.com puedes abrir el enlace “en directe” y lo oyes en el momento, y después en este blog porque haré un post de cada programa con el podcast añadido…musus

9 Miquel { 07.29.09 at 18:15 }

Ep, Trina, no per res, però suposo que quan demà ens parlis de blogs i política no ens posaràs com exemple d’una bona gestió blogaire algun dels blogs 1.0 que tots tenim al cap. És a dir, d’aquells que o bé no publiquen els comentaris rebuts o, si els publiquen, no els contesten. Dilluns dia 20 en vaig parlar al meu blog. Perdó per aquesta intromissió, a lo millor ara et faig canviar el guió. Sort i audiència!

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>