Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Picasso a Barcelona

A partir del proper dimarts, Picasso està més present a Barcelona.
La nova política del Ministeri de Cultura espanyol de fer que les obres d’art provinents de dacions a l’estat espanyol no hi vagin per defecte a museus de Madrid ha possibilitat que el quadre Dona amb barret i coll de pell pintat per Picasso l’any 1937, formi part de la col·lecció del MNAC, i obri la nova sala dedicada a l’artista en aquest museu.
Picasso és el més gran, tenir-lo més a prop sempre és una bona notícia.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>