Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Notícia i realitat

Una de les notícies de la setmana ha estat la mort de la germana petita de Letizia Ortiz, princesa d’Asturies. El fet molt comentat arreu de que la propera reina d’Espanya sigui de procedència familiar no vinculada a les grans fortunes o als grans poders, va ser i és una de les característiques més comentades en el moment del casament de l’hereu Felip de Borbó, per això, tot el que es refereix a ella té una connotació mediàtica extraordinària, i a la seva família li ha tocat, de retruc, ser a primera filera dels mitjans.
Nomès dues consideracions, s’està tractant la notícia de la mort d’Erika Ortiz en funció de que era germana de Letizia, però a més s’afegeix el tema del possible suïcidi, i per tant estem presenciant un abocament de comentaris i reiteracions, que banalitzen el fet d’una mort però que és el que la majoria de mitjans elaboren cada dia, és el periodisme indigerible que no explica notícies sino que les genera i embolcalla de llargs vels manipuladors.
I una altra consideració final, els qui es posen en primera línia tenen aquesta servitud, i no val això de dir que la família reial espanyola és molt senzilla i està amb la seva Letizia com uns més. La família reial espanyola cobra el sou per sortir a la foto i no han de ser senzills perquè sino, no cal tenir-los, que ja fariem sense ells, per això, i per desgràcia de la pobre Erika, sortiran a totes les fotos i seran objecte de tots els comentaris. Amb tots els respectes, però cadascú ha de saber on es fica.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Eduard Batlle { 02.11.07 at 14:27 }

Ja hem assumit una monarquia per la seva simpatia i humanitat. Però aquest dilema monarquia-proximitat és maquiavel perquè podem viure com la monarquia britànica i senyoritos de Madrid. I en aquest punt mig de dissimular constantment, saben que no molesten ni els faran fora.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>