Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Violència contra les dones

Les notícies sobre violència a les dones és suceeixen amb normalitat odiosa. Dones maltractades pels marits, assassinades pels companys sentimentals, repudiades per la família, violades per homes desconeguts.
No hi ha dia que no ens assabentem d’algun d’aquests fets, llunyans o de més a prop.
I no sembla que les mesures que es prenen per part de la policia o dels governs facin gaire feina.
La llei contra la violència de gènere està en vigor, els jutges persegueixen ara ja sí, als violadors i maltractadors. Però tot això no és suficient per a posar fre a aquesta violència.

Té a veure amb el control i el poder sobre les persones, sobre aquella que és més feble físicament i que culturalment ha estat sotmesa per la seva condició de donadora de vida. Pràcticament a totes les cultures i religions del món les dones porten les de perdre. A Espanya hi van 60 dones mortes nomès en aquest any. En els països en guerra les dones porten les de perdre, a Gaza les dones fan d’escuts humans i cauen com a ocellets.

La Lliga Professional de Futbol amb jugadors estrelles com Puyol o Raúl comença a col·laborar en una campanya amb el Ministeri de Treball per lluitar contra aquesta lacra. Sembla mentida que hagim d’utilitzar el fútbol com a estratègia, si funciona, benvingut sigui.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>