Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

#Premisblocs 2010

Es toda una experiencia vivir con miedo, ¿verdad?.
Eso es lo que significa ser esclavo.

Yo he visto cosas que vosotros no creeríais.

Atacar naves en llamas en el cielo de Orión.
Brillar Rayos C en la oscuridad,
cerca de la Puerta de Van Hauser.

Todos esos instantes se perderán en el tiempo,
como lágrimas en la lluvia.

Negar-se a ser replicants, negar-se a fer només el que està previst, i imaginar que tot el que vols és possible va ser l’adn d’Stic.Cat. Els Premis Blocs són adults, s’han fet un lloc en l’espai de la xarxa i això és un luxe que mai haguéssim pensat fa un temps. Però ja ho sabeu, no imaginis el que voldries, podria fer-se realitat. Nexus el replicant no fuig de Deckard, el vol, i el salva perquè en realitat el que desitja és viure i sap que aquell que el persegueix és qui més l’entén. La xarxa és un espai infinit on les Portes de Van Hauser ens les posem nosaltres mateixos (bé, i alguna que altra operadora…) però sobretot, és el lloc dels ratjos C, de les estrelles que, com Orió, ens il·luminen.

Hem arribat a la III Edició dels Premis Blocs, i les escoles, els companys blocaires d’Europa, els lletraferits i els reptes digitals, i els milers de persones que han participat durant molts mesos en l’espai dels premisblocs, ens trobarem al Tecnocampus de Mataró el proper dia 1 d’Octubre per celebrar que nosaltres no perdrem el temps en coses que no ens aporten gust, ocasió de compartir, investigar, conèixer i imaginar mil coses més. Stic és un bullidor d’idees, i qui ens acompanyeu, a la xarxa i a cada ciutat on anualment ens trobem en la realitat, ho fem possible. Nosaltres sí creiem en impossibles, perquè ens agrada imaginar i arriscar-nos a que es faci realitat.

FIns divendres a t@ts…..i gràcies!

Llibre: Càlcul d’estructures de Joan Margarit

Pel·lícula: Blade Runner de Ridley Scott

Música: Love Theme de Blade Runner de Vangelis

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

5 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Twitter Trackbacks for #Premisblocs 2010 — Platxèria [trinamilan.cat] on Topsy.com { 09.29.10 at 23:20 }

[...] #Premisblocs 2010 — Platxèria trinamilan.cat/2010/09/29/premisblocs-2010/ – view page – cached Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món Tweets about this link [...]

2 Joan { 09.29.10 at 23:37 }

Arribar a una IIIa edició d’uns premis que valoren les iniciatives dels usuaris a la xarxa, i fer-ho havent aconseguit aquest prestigi és una prova de que les Portes de Van Hauser (si) hi són (és) per superar-les.
Felicitar a tots aquells que han fet possible aquesta tercera edició, (i les dues anteriors), sent els blocaires els primers responsables de que l’endemà del dia 1, segueixi sent una realitat que guanyi amb el contingut de cadascú, qualitat, prestigi i reconeixement.

3 Trina Milan { 09.30.10 at 8:15 }

Joan,
gràcies per aquest comentari que ens ajuda a seguir; sense la gent la xarxa no és res, sense la creació i la imaginació humana, la xarxa seria una sèrie de bits refulgents i buits…com la fosforescència d’un vestit de festa penjat a un armari….ens veiem a Mataró;)

4 Ricard Espelt { 09.30.10 at 11:29 }

Volia afegir un comentari de recolzament a la iniciativa. Darrera dels premis blocs hi ha una colla de gent entusiasta que hi treballa. Tinc la sort de coneixen alguns d’ells i són gent de vàlua. Donar valor als blocs, es donar valor a la cultura em versió original; segons el meu punt de vista, la més interessant. Crear aquesta comunitat de comunitats és un mèrit que s’ha de valorar.

Salut i empenta!

5 Trina Milan { 09.30.10 at 11:35 }

Ricard,
mil gràcies pel teu comentari; certament sense la gent com tu, nosaltres no podriem fer res; internet és comunitat i això fa que sigui encara més interessant, més rendible, més emocionant..
fins demà amic !

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>