Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

#fotoscel

Hi ha dies que el cel és difús i dies que el cel és diàfan, com les persones. Fer fotos del cel és una forma de posar en imatges els sentits, quasi els sentiments. A partir d’algunes preguntes i respostes a la xarxa amb @batega aquesta setmana hem engegat el meme #fotoscel que està creixent exponencialment, com la pròpia xarxa.

Trobem espais de llibertat dins el món virtual i el real va paral·lel a aquest, posant-nos en qüestió a cada pas. Però no ens equivoquem, som les persones les que fem la xarxa, i això és igual que la vida mateixa, perillosa i meravellosa.
Capturem moments de cel per a capturar moments de vida, i deixar-los dins els bits per a no perdre’ls, per a sentir-los quan els mirem, per a gaudir-los o patir-los i esser-ne conscients de que la fragilitat humana és una de les formes més potents de creació.
El cel no és més que un cúmul de gasos travessats pels raigs de sol o de la lluna, o del cometa o de les joves estrelles blaves. El cel és el barret protector de la ment humana, i les #fotoscel un meme que demostra que encara hi ha humans que només posant una foto a la xarxa, generen vida, vida de la bona.
Tenim un espai a tumbrl: http://fotoscel.tumblr.com/
Han participat ja en aquest meme #fotoscel :
@mik1977 (http://www.flickr.com/groups/1509023@N22/pool/)  @oriolllado @ebenach @irodon @clararobles @losimo @paulacamps @samram @ravigrau @npini @mikiortiz @joanmercadal @afebrer73 @xavierfisselier
Diu Joan Brossa:
A tu, qui
siguis, t’invito
a trobar les coses amb
la transcendental bellesa,
com jo les trobo, i tindràs el
poema

Doncs això, a tu, a vosaltres, si voleu seguir el meme #fotoscel només cal que a la xarxa, a qualsevol espai de la xarxa, utilitzeu l’etiqueta i gaudiu dels moments fotografiats. Viure’m, dins i fora de la xarxa.

LLibre: Ligeramente desenfocado de Robert Capa
Música: Una estona de cel de Els Pets

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

2 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Twitter Trackbacks for #fotoscel — Platxèria [trinamilan.cat] on Topsy.com { 07.23.10 at 12:10 }

[...] #fotoscel — Platxèria trinamilan.cat/2010/07/23/fotoscel/ – view page – cached Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món Tweets about this link [...]

2 #fotoscel | oleguer.cat { 07.23.10 at 13:41 }

[...] comença a fer olor de vacances. Els ritmes s’alenteixen per la calor. I la Trina Milan ens proposa que mirem al Cel. Aquesta foto n’és la meva contribució. Una foto feta ahir a la tarda a [...]

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>