Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Per què aniré a la manifestació del dissabte 10 de juliol…

Davant la sentència del Tribunal Constitucional que retalla l’actual Estatut de Catalunya, votat per la majoria de catalans i refrendat pel Parlament de Catalunya, des d’aquest bloc donem suport a la manifestació de la societat civil catalana que tindrà lloc aquest dissabte, 10 de juliol, a les 18:00 hores a Barcelona i us animem a participar-hi. Nosaltres hi anirem.

Durant aquests darrers tres anys Catalunya ha estat el punt de mira de determinats mitjans de comunicació i institucions polítiques, civils i econòmiques d’Espanya que han fet servir els seus espais per transmetre una imatge no real del nostre país i això ha quallat en una part de la societat espanyola. Aquesta mirada irada d’una part d’Espanya que no ens entén, acompanyada per una sentència del Tribunal Constitucional que ha estat llarga, polèmica i amb un desenllaç gens desitjat, fa que sigui l’hora que els catalans (societat civil i política) treiem pit, que defensem la nostra dignitat i demostrem unitat.

Davant nostre s’obre un futur incert. No es qüestió d’analitzar com serà, però cal fer palès, d’una vegada per totes, que el nostre país i la nostra nació, que és Catalunya i nosaltres, els catalans, volem una millora en el nostre autogovern i un finançament més just.

Aquest post és una iniciativa conjunta de Ricard EspeltMarc GarrigaTrina MilanEdgar RoviraGemma Urgell. Si vols adherir-te només cal que creïs un post en el teu blog amb aquest text, també pots adherir-t’hi fent un comentari a aquest blog o qualsevol altre blog que ho hagi publicat.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

14 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 ferranbdn { 07.07.10 at 11:17 }

Jo ja l’he publicat, via el blog de la Gemma.
Ens veiem dissabte a la manifestació!

2 Alberto { 07.07.10 at 11:21 }

Totalment adherit Trina.
Fins dissabte.

3 Trina Milan { 07.07.10 at 11:32 }

Ferran,
és que nosaltres, les persones, decidim…..
salut i força

4 Trina Milan { 07.07.10 at 11:33 }

Albert,
la decisió és teva, és nostra…
salut i força

5 Twitter Trackbacks for Per què aniré a la manifestació del dissabte 10 de juliol… — Platxèria [trinamilan.cat] on Topsy.com { 07.07.10 at 11:36 }

[...] Per què aniré a la manifestació del dissabte 10 de juliol… — Platxèria trinamilan.cat/2010/07/07/per-que-anire-a-la-manifestacio-del-dissabte-10-de-juliol/ – view page – cached Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món Tweets about this link [...]

6 Quique { 07.07.10 at 11:41 }

També adherit i publicat al meu bloc

7 montse { 07.08.10 at 15:43 }

ens veiem dissabte a la manifestació Trina, per tot aixo i per miles de coses mes

8 Marga { 07.08.10 at 16:19 }

Ens veiem dissabte!

9 Trina Milan { 07.08.10 at 17:07 }

Quique,
ok..;-)

10 Trina Milan { 07.08.10 at 17:08 }

Montse,
genial..un petó guapa

11 Trina Milan { 07.08.10 at 17:08 }

Marga,
perfecte, un petó molt gran!

12 jordi { 07.10.10 at 11:38 }

Yo no tengo nada que ver con vosotros ¿ recordais como golpeabais a los estudiantes ? ¿ eh ?…

http://www.youtube.com/watch?v=1VJ4B08ySEk

¿ Todavía no sabemos que hay detrás del caso pretoria y bitllet ? ¿ para cuando limpias la golferíoa de olos partidos ?

13 Trina Milan { 07.10.10 at 12:18 }

Jordi,
no se a quien te refieres con “golpeabais”..en todo caso, si no sabes distinguir a quien te refieres o criticas, te pido que no vuelvas a dejar este tipo de comentarios en mi bloc. No se admiten.
Gracias

14 cristina { 07.10.10 at 14:54 }

L’he publicat , i m’adhereixo!!

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>