Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

STIC.CAT: Emprendre el futur a Innova 360

http://twitxr.com/image/278753/

STIC.CAT en col·laboració amb Innova 360 dins del Forum Innova de l’Ajuntament de Mataró ha organitzat Emprendre el futur, un acte d’intercanvi on 18 emprenedors, en ponències de 5 minuts, expliquen la seva idea innovadora, el seu procés d’éxit, les seves expectatives, una activitat on coneixement i empreneduria es donen la ma. Han estat els següents participants:

Pau Canaleta, l’emprenedor, models històrics com Ferran Adrià o Steve Jobs..

Jordi Sanchez, Nova Gamma, plaers gastronòmics aliments cuinats envasats el buit i per a menjar en pocs minuts amb qualitat.

Eric Anguita, Art Cava, el millor cava que podem tastar és aquell que podem fer nosaltres mateixos,ells donen l’oportunitat de fer-nos el nostre propi cava.

Nuria Antoli, el valor de marca i el naixement d’una marca, és la part intangible d’un producte o una empresa.

Germà Capdevila, Catalonia Today, el control de la informació és vital per al control polític. Ara Internet està modificant el control de la informació pero la informació està controlada també.

Diego Bartolomé, hem de canviar el món els emprenedors, volen trencar les darreres idiomàtiques, els resultats millor a llarg termini.

Francesc Grau, Internet i el món, hi ha webs d’empreses que només es basen en twitter. Dins la nova cultura d’internet no hi ha platea tothom està a l’escenari, amb guió, direcció i contingut propi.

Xevi Montoya, Identitats emprenedores, culturalmen inquieta, global, en xarxa i sense fronteres, identitat catalana en un món en xarxa, sense territori i sense temps circumstancial. Identitat marca, persones marca.

Genís Roca, Internet és la panacea? Internet és una extensió de la normalitat de la realitat.Tot comunica, el posicionament no és un objectiu, és una realitat.

Meritxell Morera, Sabatica per a iniciar una empresa cal fer una aturada i pensar, prenent-te un temps canvies la perspectiva i ajuda emocionalment i estratègicament.

Jordi Pascual, plataforma educativa, el jo innovador que tots tenim, intentem buscar els espais.

Àlex Duran, sommeliers i acció educativa, el repte de la producció acurada del vi i del tast.

Cristina Núñez la fotografia com a eina de descobriment de la pròpia idea emprenedora, la imatge de l’empresa a partir de la imatge de les persones.

Jorge Luna, emprendre al món educatiu, la necessitat d’incorporar l’empreduria als currículums d’ensenyament.

Jordi Cullell l’espai virtual al servei de l’alumne, un núvol espcífic per a l’ordinador dels estudiants

Sandra Iruela, els aromes al servei de la marca i l’empresa, de com recordem abans un aroma que una informació

Jordi Plana, la mediació de la informació davant del context de l’empresa, de com s’han de prendre decissions i dedicar esforços a una veritable empreneduria

Antoni Gutiérrez Rubí, el temps com a mesurador de la veritable nova societat, la societat fluxe.

Ha estat un acte de coneixement i intercanvi amb projecció de futur, un repte que a STIC.CAT repetirem. Agraïm a tots els ponents, al públic i a l’Ajuntament de Mataró en la persona de la regidora Alícia Romero la col·laboració i la complicitat.

Llibre: El sueño europeo de Jeremy Rifkin

Pel·lícula: Invictus de Clint Eastwood

Música: Dreamer de Supertramp

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

3 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Twitted by eba67 { 11.19.09 at 21:47 }

[...] This post was Twitted by eba67 [...]

2 Antoni Gutiérrez-Rubí » Foro Innova 360º { 11.23.09 at 13:23 }

[...] participaron Pau Canaleta, Jordi Sanchez, Eric Anguita, Nuria Antoli, Germà Capdevila, Diego Bartolomé, Francesc Grau, Xevi [...]

3 #innova360 conocimiento, intuición, sentido común, perseverancia, valores y pasión: Emprender el futuro #innova360 « nuria antoli { 11.23.09 at 16:06 }

[...] de STIC.cat y una de las organizadoras del evento ha escrito un post muy entendedor de los micro-mensajes que lanzamos los 18 ponentes de la Jornada “Emprender el Futuro”) [...]

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>