Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Suport i repte: Premi E-Tech

STIC.CAT es fa gran i ja té el seu primer premi: el que ens ha lliurat l’AENTEG a la Nit Tic del Forum E-Tech celebrat a l’Hotel Carlemany de Girona. Aquest premi és interessant perquè es refereix a la promoció i ús de les TIC en la nostra societat i a com es generalitza, que és justament un dels objectius d’STIC.CAT. Estem orgullosos de que una associació jove com la nostra, hagi estat reconeguda per la seva tasca. Però especialment perquè la feina d’STIC és de tots i cadascú dels qui posem una part del nostre temps en fer d’STIC un projecte de qualitat, amb noms i cognoms:

Eduard Batlle, provocador d’idees; Francesc Grau, equilibri i mesura; Mercè Vila-Clara, organitzadora prudent; Josep Campmajó, el cap clar amb olor a violetes; Miquel Serrabassa, secretari eficient; Albert Simó, sensibilitat i ordre; Toni Sellas, la veu i la il·lusió; David Rodríguez, l’eficiència assegurada; l’Àlex Hernández, el redactor eficaç, Xavier Peytibí, el guru de l’anàlisi ; Albert Matin i Victor Martin, els emprenedors…..i alguns més que no hi caben aquí.

Ara tenim un repte molt important que és fer d’STIC mereixedora del premi i de molts d’altres que puguin venir, però especialment fer d’STIC mereixedora de la gent que la forma. No és fàcil per a un grup de gent voluntària fer la feina que ens hem proposat, i no ho és especialment en aquest moment de canvi de sistema socioeconòmic que vivim. Però no és casualitat que sorgeixin propostes com les d’STIC en moments com aquest, crec que sorgeixen perquè la gent de la societat civil tenim ganes de ser i de fer cada dia, de decidir sobre el que volem per a nosaltres i per a la nostra comunitat social i cultural. Sense participació no podrem demanar responsabilitats, sense acció no podrem esperar servei. Gràcies a tots els qui hi creieu, intentarem respondre amb coherència i responsabilitat.

Llibre: La vaca púrpura de Seth Godin

Pel·lícula: 2012 de Roland Emmerich

Música: Ti stringeró de Nada

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

18 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 JRoca { 11.12.09 at 18:35 }

Moltes felicitats a tota la gent que formeu aquest gran equip.
Salut i molts èxits més!

2 Toni { 11.12.09 at 18:47 }

Trina, hi falta un nom al post: Trina Milan, presidenta de STIC.CAT, antropòloga, sensible, visionària i amb capacitat de lideratge. Estic molt orgullós de formar part de STIC, amb els nostres encerts i els nostres errors, però sobretot amb el nostre gran equip humà. I celebro formar part d’una associació presidida per una dona. Com deia no sé qui, fa falta més dones que liderin empreses, entitats i partits polítics.

T’agraeixo la referència. Sí, tinc molta il·lusió. Crec en STIC, en les persones que hi som, i em fa il·lusió poder aportar el nostre gra de sorra al desenvolupament de la societat en què ens ha tocat viure. Tenim molts reptes, però la força ens acompanya. Som-hi!

3 Rafael Martín { 11.12.09 at 20:20 }

…de res per fer la foto.

Pobre Miquel… si no us faig jo la foto, no surt per enlloc (clar…. és el fotògraf :D ).

Molt content d’haver compartit totes aquestes nominacions amb tots vosaltres i coneixer-nos per fi, en persona. Això demostra els reptes que anem superant els emprenedors i la força que tots tenim al darrera.

Ens anem veient!!!!

4 Mertxe { 11.12.09 at 22:46 }

Moltes felicitats, un merescut premi!!

5 Jos Petit { 11.13.09 at 6:43 }

Coincideixo que hi ha una relació de nom si en falta un com a mínim, el de la Trina. També vull fer palesa la necessitat de propostes i accions com les de STIC.CAT en aquesta societat nostra tant necessitada d’empentes per fer arribar a tothom less TIC. Enhorabona pel premi, sempre és un estímul.

6 albert garcia pujadas { 11.13.09 at 7:40 }

Enhorabona Trina!
el premi és tenir un gran equip

7 Trina Milan { 11.13.09 at 8:32 }

JordiR,
gràcies mestre 2.0…és per a fer feina com la que feu a la vostra escola que val la pena ser a STIC…una abraçada

8 Trina Milan { 11.13.09 at 8:33 }

Toni,
la sort és meva per poder compartir amb tu i amb tots aquesta aventura, de veritat..la sort és formar part d’aquest grup humà, i que sigui per molts anys i amb la mateixa il·lusió..
una abraçada

9 Trina Milan { 11.13.09 at 8:33 }

Rafael,
gràcies per la foto…havia de sortir el Miquel!…
un plaer saludar-te

10 Trina Milan { 11.13.09 at 8:34 }

Mertxe,
gràcies pel comentari, només mereixem allò que creiem i pel que treballem fermament….una abraçada

11 Trina Milan { 11.13.09 at 8:36 }

Jos,
moltíssimes gràcies pel teu comentari, la nostra societat necessita accions com les d’STIC arreu, i persones com tu, també, molt…
una abraçada

12 Trina Milan { 11.13.09 at 8:36 }

Albert,
exacte!…tenir aquest equip és la clau..i l’honor…
gràcies pel teu suport, una abraçada

13 Albert Medrán { 11.13.09 at 10:13 }

Enhorabona! Premi ben merscut!

14 Miquel { 11.13.09 at 11:54 }

Trina,
Això ja es comença a equilibrar, potser ja tocava. Tants premis que heu donat vosaltres en les dues edicions dels PBC i… més aviat poc retorn, fins ara, a banda de la satisfacció personal. Des d’Stic.cat fas (feu) una bona feina, això no crec que a aquestes alçades ningú ho posi en dubte, i és de lògica que en comenceu a recollir els fruits. Això sí, ara no us adormiu “en los laureles”, que costa molt arribar però ara tot aquest prestigi no només s’ha de mantenir sinó que s’ha d’augmentar amb noves idees.

15 Trina Milan { 11.13.09 at 14:07 }

Albert,
gracies mil pel teu comentari, una abraçada

16 Trina Milan { 11.13.09 at 14:16 }

Miquel,
tens tota la raó, és aquest el repte del que parlo al post, el de fer alguna cosa més i no quedar-nos adormits en el núvol del premi..
gràcies sempre per les teves paraules, una abraçada

17 Francesc Grau { 11.13.09 at 16:26 }

Trina, encara que sigui ‘desde dins’, voldria expressar en el teu bloc l’agraïment a la gent que ha cregut i segueix creient en l’ideari STIC.CAT.

Endegar projectes d’aquesta mena no és fàcil i sense la gent que ens recolza dia-a-dia, acte rere acte, moviment rere moviment, seria impossible acabar fent res del que només comencem.

Molt agraït pel guardó, i a la resta de l’equip STIC.CAT.
Francesc

18 Trina Milan { 11.13.09 at 18:47 }

Francesc,
és un honor formar part d’un grup de tanta qualitat que té persones com tu formant-ne part…de veritat..
una abraçada

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>