Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Solidaritat 2.0

En temps de crisis autèntiques, entitats com el Banc dels Aliments necessiten recursos per ajudar als més desfavorits, STIC.CAT ha pensat en una iniciativa, basada en l’esperit 2.0, per dur a terme la I Campanya Solidària. El projecte comença el 10 de novembre, de forma virtual i finalitzarà el 10 de desembre, a Barcelona, en un acte a l’Hotel Porta Marina, de la cadena Apsis.  La idea és promoure petites aportacions individuals per recollir una quantitat econòmica que just un mes després, entregarem en directe als responsables d’aquesta fundació. Abans de donar a conèixer aquesta iniciativa, força persones ens han donat suport i ens han animat a dur-la a terme.  Ja tenim les primeres aportacions i els primers suports, com el del mateix Hotel Porta Marina, Caves Sumarroca, Catalonia Today, l’Escola Euses Garbí de Salt, la USAP, l’empresa Spenta Consulting, la revista Bon Art i més col·laboradors i patrocinadors que esperem anar afegint al projecte.  Comptarem amb la presència d’Àlex Rovira, que farà una conferència i al qual li agraïm la seva desinteressada col·laboració.  Per assistir a l’acte del dia 10 de desembre cal fer una inscripció prèvia enviant un correu a info@stic.cat. Així és que gràcies a tots i totes els qui us heu implicat des del primer moment i els qui ho fareu d’aquí endavant.

Llibre: La buena crisis d’Àlex Rovira

Pel·lícula: Partir de Catherine Corsini

Música: December de George Wiston

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

2 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Twitter Trackbacks for Solidaritat 2.0 — Platxèria [trinamilan.cat] on Topsy.com { 11.10.09 at 9:18 }

[...] Solidaritat 2.0 — Platxèria trinamilan.cat/2009/11/10/solidaritat-20 – view page – cached Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món [...]

2 uberVU - social comments { 11.10.09 at 10:13 }

Social comments and analytics for this post…

This post was mentioned on Twitter by trinamilan: New blog post: Solidaritat 2.0 http://bit.ly/1aeqbJ...

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>