Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

InterACC1O 09 a Girona

http://www.twitxr.com/image/260046/

Jordi Serret obre l’InterACC1O 09 a Girona. Explica els reptes del programa que trobareu aquí.

Xavier Marcet, conseller delegat de LTC Project parla de la crisi i diu que ens de preocupar però sobretot d’”ocupar-nos” de que aquesta crisi signifiqui una oportunitat. Ens posen a prova, és un moment de resilència. Que necessita el país i qupè hem après de la crisi? El nostre model de negoci quin és ara? Les grans empreses del Fortune 500 es van drear majoritàriament en moments de crisi. És aquesta l’oportunitat.

Adriana Casademont, gerent de Casademont SA, única dona ponent a InterACC1O 09, parla de la gtran oportunitat de la nostra vida per a crear empresa. Reinventar-nos, ser diferents, hem tornat a retornat a recuperar els orígens amb molt de risc i gens de por. Cal tenir marca, producte exce·lent, voluntar de ser al món, cal dimensionar. La innovació i la recerca és una de les bases de l’empresa Casademont, valor afegit.

Miquel Juncà, Estratègia i Intern. Miquel Juncà SA, estratègies mitjançant l’excel·lència són les que signifiquen alguna cosa diferent en el context empresarial, recerca i innovació és la clau. Dosis de voluntat amb un inici a la postguerra del segle XX, passant de la gelatina a la innovació de nous productes alimentaris. Ens hem inmunitzat contra la crisi i això ens farà superar-ho, és un misatge des de Girona.

Sergi Barbens, Obervatori Mercats Exteriors (OME) presenten resultats sobre exportació, tendència creixent a Xina, mercats emergents com biotecnologia o farmàcia o cosmètica. Rússia és important per la recerca, i la base científica. Brasil i Mèxic són emergents.

Una gran trobada que aporta valor afegit als empresaris gironins, i a tot el teixit empresarial de Catalunya.

Gran cert de la gent d’ACC1O.…continuarà a la resta de InterACC1OCatalunya

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

5 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Twitter Trackbacks for InterACC1O 09 a Girona — Platxèria [trinamilan.cat] on Topsy.com { 10.07.09 at 12:34 }

[...] InterACC1O 09 a Girona — Platxèria trinamilan.cat/2009/10/07/interacc1o-09-a-girona – view page – cached Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món — From the page [...]

2 Joan { 10.07.09 at 13:00 }

Gràcies pel post i per la retransmissió, Trina. Amb el teu ajut, hem fet interACC1Ó més interACTIVA :)

Joan.

3 Trina Milan { 10.07.09 at 19:31 }

Joan,
ha estat un plaer..crec fermament en l’acció a la xarxa i per això l’exerceixo i a més en temes tan importants com la innovació i l’empresa, a l’educació estem obligats a donar respostes a les empreses del país…
repetirem a Barcelona…una abraçada

4 Miquel Duran { 10.07.09 at 20:18 }

Trina,
he passat a veure si et veia, a l’hora de dinar. No he pogut venir a l’Interacció perquè tenia un acte acadèmic inexcusable.

5 Trina Milan { 10.08.09 at 8:35 }

Miquel,
ho sento, m’hagués agradat xerrar amb tu, tenim alguna feineta pendent …..salut

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>