Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Premis Blocs Catalunya amb les escoles d’Osona

Foto: El9Nou

Hi ha moments en que es visualitza el futur, no són gaires, s’ha d’estar atent al moment, s’ha de tenir bona vista i s’ha de ser conscient. Jo vaig viure un d’aquests preciosos moments divendres passat al Sucre de Vic, durant la Jornada dels Premis Blocs Catalunya, STIC.CAT, IMPEVIC, l’Osonosfera i La Fundació Catalana per a la Recerca junt amb el Departament d’Educació varen lliurar els premis als millors blocs de mestres, alumnes i escoles de les produccions fetes a les escoles d’Osona durant l’any passat.

Van ser els següents:

En concret, es tracta dels blocs del CEIP Pompeu Fabra de Manlleu i de l’escola Vedruna de Tona i del de l’aula d’acollida del CEIP La Sínia de Vic. També van rebre un reconeixement especial els professors Jordi Roca, del CEIP Les Pinediques de Taradell, i Sílvia Caballeria, del col·legi Sant Miquel de Vic. El primer, per la seva trajectòria personal en apropar els mons de l’educació i de les noves tecnologies, i la segona, pel seu bloc sobre literatura.

L’acte va servir per anunciar que des de l’Osonosfera es convocarà aquest curs un concurs de blocs escolars comarcal a l’estil del que a nivell nacional ja organitza Stic.cat i va comptar amb la presència de Calico Electrónico, l’empresa que produeix el conegut personatge de dibuixos animats a la xarxa de Calico. En el transcurs de l’acte es va estrenar en primícia el primer film de dibuixos animats de Calico en català. Van acompanyar als organitzadors de l’acte alguns dels màxims responsables de XTEC, la xarxa telemàtica educativa de Catalunya. Tot plegat una mostra del bo i millor que s’està fent a les escoles catalanes i que té l’impuls de la societat que l’escola necessita.

Vídeo: La generación de la bola de Cálico electrònico

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

3 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Twitter Trackbacks for Premis Blocs Catalunya amb les escoles d’Osona — Platxèria [trinamilan.cat] on Topsy.com { 10.06.09 at 2:47 }

[...] Premis Blocs Catalunya amb les escoles d’Osona — Platxèria trinamilan.cat/2009/10/05/premis-blocs-catalunya-amb-les-escoles-dosona – view page – cached Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món — From the page [...]

2 @jrosell { 10.10.09 at 14:53 }

Jo segeixo el blog de Vedruna de Tona. Això es fa també a nivell català?

3 Trina Milan { 10.11.09 at 14:20 }

Jordi,
encara no es fa a nivell de tot Catalunya, però ja tenim un projecte per a fer-ho des d’STIC.CAT i amb les escoles, el Departament d’Educació està fent molta feina, els mestres estan fent molta feina…ben aviat ho tindrem com a projecte general
gràcies per la teva aportació

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>