Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Premis Blocs Catalunya – STIC.CAT

Hem arribat a la segon edició dels Premis Blocs Catalunya desprès d’un any de desenvolupament del projecte STIC.CAT. L’evolució de la xarxa i dels social media ha fet que un projecte que va nèixer quasi com un divertimento entre amics, s’hagi convertit en una realitat plausible, engrescadora i potent.

La demostració és que la segona convocatòria dels Premis Blocs Catalunya ha estat un éxit total, més de 600 blocs participants, a prop de 30.000 votacions populars, un jurat que destil·la qualitat, uns patrocinadors que li donen valor afegit a la convocatòria i, per sobre de tot, una feina d’un grup de gent, que desinteressadament, amb la il·lusió del projecte i de fer alguna cosa pel seu país i la seva gent, s’hi posen i converteixen un fet virtual en una realitat punyent.

Aquests són els protagonistes:

Eduard Batlle, ànima de la idea i veritable engrescador de tothom; Francesc Grau, el nostre home a la NASA, un dels primers en creure-hi en STIC.CAT; Mercè Vila-Clara, organitzadora i clarivident; Josep Campmajó, braç armat com ell diu i capaç de convertir un espai neutre en un món de color i vida; Miquel Serrabassa, nucli dur de la sistèmica informàtica que ens manté vius a la xarxa; Albert Simó, creador d’imatges i de sensibilitat; Toni Sellas, la veu i el seny; David Rodríguez, l’opinió justa en el moment adequat; l’Àlex Hernández, el nostre periodista especialitzat, Xavier Peytibí, l’analista acurat de les nostres realitats; Albert Matin i Victor Martin, dos germans que ens aproximent a la realitat virtual…..i alguns més que no hi caben aquí, que hi seran a totes molt aviat.

Per a fer realitat projectes calen persones, objectius, idees i sensacions, també patrocinadors, no puc oblidar especialent en aquesta edició a la gent d’ImpeVic (Pep Campàs, gràcies) i a la gent de l’Osonosfera (Josep Comajoan gràcies), i a tots els patrocinadors i membres del jurat, especialment al President Benach.

Una darrera consideració, tot plegat som persones que vivim en una realitat social i a un lloc, Catalunya, que ens fa ser com som, parlar la llengua que parlem, i moltes més; tenir idees, ser conscients del moment que vivim i voler intervenir i agitar l’espai de la xarxa per a fer realitat somnis personals i col·lectius. No són moments fàcils econòmica i socialment, però sí creiem, la gent d’STIC.CAT creiem fermanent que la paraula crisi significa oportunitat, i per això fem el que fem. Si esteu d’acord, acompanyeu-nos. Gràcies a tothom.

Música: Nessum Dorma de Turandot en versió de Pavarotti

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

12 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Josep Comajoan { 10.01.09 at 7:41 }

Gràcies, especialment a vosaltres, els que un any rere un altre aneu portant la flama dels blocs (com si d’una flama olímpica es tractés), d’una ciutat a una altra del país.

2 Miquel { 10.01.09 at 7:51 }

Bon dia Trina,
M’obligues a matisar-te, una vegada més. Potser una excessiva modèstia per part teva t’ha impedit dir que hi ha una persona tant o més involucrada en aquest assumpte que els que tu menciones: la Trina Milan. Les coses com són, no fotem!
Jo encara no conec els guanyadors de demà però tots sabem que de moment ja hi ha un clar guanyador, guanyadora en aquest cas: tu.
Moltes felicitats i… fins demà a Vic!

3 Albert Medrán { 10.01.09 at 10:22 }

Ens veiem demà a Vic per celebrar la vostra bona feina!

4 Toni { 10.01.09 at 11:21 }

Trina,
En Miquel ja t’ha matisat com calia. Gràcies per la força que ens encomanes a tots els stics. Som-hi!

5 Trina Milan { 10.01.09 at 15:15 }

Josep,
moltíssimes gràcies…amb el vostre ajut inestimable sortirà molt bé..

6 Trina Milan { 10.01.09 at 15:17 }

Miquel,
ets l ‘amic que qualsevol podria desitjar…una abraçada

7 Trina Milan { 10.01.09 at 15:17 }

Albert,
ho celebrarem molt i molt guanyador de l’any passat ;-)

8 Trina Milan { 10.01.09 at 15:18 }

Toni,
gràcies a tu per ser com ets i estar a STIC…

9 Toni Rodon { 10.02.09 at 8:28 }

Trina,

Felicitats per l’organització! Ens veiem a Vic!

Toni Rodon

10 Laia { 10.04.09 at 9:51 }

Trina,
felicitats al grup Stic.cat per la iniciativa i l’organització de la celebració. Felicitats també als guanyadors, el ReAcCIONa i El Kid científic hauran de tornar-ho a intentar a la pròxima ocasió… Aprofito el comentari per unir-me a la proposta d’incloure la categoria de Ciència o Cultura científica de cares l’any vinent. Endavant amb la propera edició dels Premis!

11 Trina Milan { 10.04.09 at 11:14 }

Toni,
gràcies,….moltíssimes gracies¡

12 Trina Milan { 10.04.09 at 11:15 }

Laia,
tenim molt present la ciència i la recerca…tindrà un lloc el proper any…estem en contactes amb universitats i serà una possible innovació …gràcies pel teu comentari

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>