Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

InterACC1Ó, innovació i empresa

Aquest matí he anat a una copisteria a fer una impressió a color d’uns documents molt importants dels Premis Blocs Catalunya; la impressora de casa és antiga, no la necessito quasi be mai i no l’he renovat. Portava els documents en un USB com les altres vegades, i en arribar m’han dit que no podien fer la impressió fent servir l’USB perquè havien tingut molts problemes amb els virus informàtics; que havia de tornar a casa a fer-los arribar un correu electrònic i que passés a la tarda a recollir la impressió. En aquell moment he agafat el meu Iphone i he enviat els documents a l’adreça de la copisteria i en 2 minuts m’ho han fet. Aquest fet era impensable fa només uns mesos, ara és una mostra de l’onada d’innovació que ens envaeix la vida qüotidiana i em serveix per explicar que tot això és possible perquè les empreses arreu estan generant noves formes de solucionar els nostres entrebancs diaris i per a posar en contacte la gent i les organitzacions que puguin accelerar aquest procés la gent d’InterACC1O ha posat en marxa una sèrie d’accions arreu de Catalunya, aquestes:

Manresa, 23 de setembre (Món Sant Benet)

Tarragona, 30 de setembre (La Boella)

Girona, 7 d’octubre (Parc Científic i Tecnològic de Girona)

Tortosa, 14 d’octubre (Masia Racó de Mig Camí)

Lleida, 21 d’octubre (Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida)

Barcelona, 28 d’octubre · Centre de Congressos Internacional de Barcelona (CCIB) del Fòrum.

InterACC1Ó és un esdeveniment dirigit a tot aquell professional que vulgui: fer contactes professionals; Posar-se al dia de les noves tendències empresarials; Compartir opinions amb experts; Treballar de manera interactiva en tallers oberts i pràctics; Identificar oportunitats de negoci; Conèixer solucions tecnològiques i conèixer eines que augmenten la competitivitat de l’empresa amb inversions mínimes. L’esdeveniment està enfocat als empresaris, a emprenedors, a professionals d’empreses i entitats, a agents al servei de l’empresa i comptarà amb la presència de prestigiosos experts. L’assistència és gratuïta i es demana inscripció als participants. L’objectiu final és aconseguir generar un coneixement comú que sigui aprofitable per tots els participants a partir de les aportacions pròpies i de les alienes. Només cal que la gent sigui interactiva, com la pròpia xarxa. Un repte interessant.

Llibre: Mentira de Enrique de Hériz

Pel·lícula: Malditos Bastardos de Q. Tarantino

Música: Crystalised de The XX

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

8 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Twitter Trackbacks for InterACC1Ó, innovació i empresa — Platxèria [trinamilan.cat] on Topsy.com { 09.24.09 at 16:13 }

[...] InterACC1Ó, innovació i empresa — Platxèria trinamilan.cat/2009/09/24/interacc1o-innovacio-i-empresa – view page – cached Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món — From the page [...]

2 Gracies { 09.24.09 at 16:16 }

Desde luego…

Estes de les copisteries no saben pasar un antivirus a un pendrive???

Vos conte jo un altre cas:

Vaig escriure el meu C.V en openoffice i el vaig guardar com open document.
Vaig anar a un workcenter de plaça Urquinaona i els vaig dir que si podien imprimir-me-lo.
Alli tan sols utilitzaven Word, aixi que aquest format no podien obrir-lo (ja sabeu problemes de compatibilitat).
Els vaig dir que si podien instalar aquest programa que era lliure, i varen contestar que ho escrigera en una fulla de sugerencies…
Total que vaig pasar i a mi si que em va tocar anar a casa per tal de canviar el format per a que l’Office que tenen alli m’ho pugera llegir.

Es millor el software lliure i mes barat.

A mi el openoffice si que em llig els formats de word.

Una forta abraçada

3 Trina Milan { 09.24.09 at 16:22 }

Tot són exemples de com l’onada innovadora passa per sobre de molts models de negoci, de moltes rutines apreses…desaprendre per a creae de nou..sense prejudicis, aquest seria un dels secrets.
Gràcies a tú per passar-te per aquí;-)

4 Jordi Graells { 09.24.09 at 17:42 }

Sí, Trina, cal que les empreses i administracions surfegin per sobre l’onada de la innovació. I també a nosaltres ens toca cada cop més esprémer tant com puguem la imaginació i convertir-la en accions útils que ens beneficiïn. Una idea per al company que comenta la incompatibilitat del Word amb el format d’OpenDocument (.odt) seria que els proposés a la impremta obrir el document amb el Google Docs i desar-lo després en format Word (.doc); ei… només perquè el poguessin imprimir, eh!
Un exemple en forma de post molt il·lustratiu, Trina! Gràcies!

5 Trina Milan { 09.24.09 at 17:56 }

Jordi,
diria que a l’administració pública tenim una responsabilitat afegida a l’hora de surfejar l’onada de la innovació perquè no només produïm per a un objectiu sinó que també ho fem per a un servei públic i això li afegeix valor…gràcies per passar-te per aquí Jordi ;-)

6 J. A. Galaso { 09.25.09 at 8:34 }

El problema de la ola es donde te pones frente al tsunami. Si estás en la superficie puedes manejar bien el tema, si estás bajo el agua o donde rompe la ola te lleva. Muchas entidades creen que como son fuertes la ola no les va a hacer nada. Peor para ellas

7 Trina Milan { 09.25.09 at 8:37 }

Jose,
lo describes perfectamente, son los niveles de la ola los que nos dan las pistas de por donde tenemos que surfear….es increible surfear olas puede ser mortal pero tenemos que hacerlo…un abrazo

8 Miquel { 09.28.09 at 7:54 }

Tot i que qualsevol cosa que vingui del conseller Huguet m’ho miro amb molt escepticisme, reconec que això té bona pinta. Llàstima que aquell dia haig de ser fora! M’ho hauré de mirar per internet.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>