Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

L’estiu en un blog III: Viatges i vacances

La tercera edició de l’Estiu en un blog a El dia de l’estiu a Com radio l’hem dedicat a les vacances i els viatges a partir dels blogs. Hem parlat del Marc Serena, periodista i blocaire que es presenta als Premis Blocs Catalunya amb el seu bloc La volta dels 25 està recollint les seves experiències d’un viatge al voltant del món on entrevista a persones de 25 anys, la seva pròpia edat, de totes les cultures i de totes procedències. Un bon treball antropològic que ens explica més coses dels països per on passa  que totes les guies de viatge. I aquest és el gran canvi que els blocs ens proporcionen, la informació dels llocs i els viatges en primera persona, explicats per la gent que els fa, amb les seves pròpies vivències i sense el filtre de l’empresa que ens vol vendre el producte. És més, amb els blocs podem fer el viatge que els altres fan.

Ha canviat el model de negoci de les grans empreses del sector, baixen les compres dels productes de viatge a la botiga pels productes comprats a la xarxa, una vegada el viatger té clar on vol anar perquè ha llegit mil i una informacions proporcionades per blocaires d’arreu, pot comprar-se un bitllet d’avió directament a la companyia aèria, pot llogar un cotxe a una empresa de qualsevol lloc del món i poc saber que interrail segueix essent l’oferta més interessant per als joves que comencen a experimentar el viatge pel seu compte. Algunes adreces interessants són: Viatgeaddictes, Interrail, Sindinero, Tujuca, Turisme per a tothom o la Fundació Vicente Ferrer que proporciona la possibilitat de col·laborar amb una gran obra i conèixer altres mons.

Avui han participat amb nosaltres via twitter i facebook Eduard Muntaner que ens ha proposat el bloc de viatges de l’Eduard Balsebre, i fent comentaris els amics i blocaires que teniu enllaçats a continuació amb els seus blocs: @ricardespelt, @jordigarcia, @mik1977, @ksibe, @jordi_bertran, @xbermudez, @GemmaUrgell, @gerardneopolis, @marccortes, @anafmora, @citilab,i al Quique  (@qazcona) que m’ha ajudat amb els podcast i els enllaços al facebook de ComRadio. La setmana vinent parlarem de blocs i empreses per celebrar que estem en periode de vacances per a molts.

Podcast del dijous 6 d’agost de 2009. Escolta-ho aquí

Bloc: La volta dels 25 de Marc Serena

Música: Summercat de Billie the vision and the dancers

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>