Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Premis Blocs Catalunya, 603 inscrits

premis blocs

L’associació l’Associació STIC.CAT ha convocat una segona edició dels Premis Blocs Catalunya, que aquest any se celebraran a Vic el 2 d’octubre. Ha acabat el periode d’inscripcions dels bloggers i ara comencem el de votacions. Us agraïm a tots i totes les inscripcions als premis que mantenen a les de la primera edició; per tant, es confirma la bona salut de l’univers blocaire català, lligat a l’explosió de les xarxes socials, twitter, facebook que s’incorporen com una eina més als blogs. Us encoratjema ra a a votar pels vostres preferits, per aquells als qui seguiu cada dia, amb els qui manteniu una relació de comentaris o no, i amb els que en algun moment us heu trobat a la realitat, desvirtualitzant els blogs com farem a Vic a la tardor.

Mentre la societat avança en la direcció de consolidació de les TIC, els integrants d’STIC.CAT ens continuarem creient el país, confiant en el poder del català a la xarxa i motivant per combatre la fractura digital. També ho fem amb accions que van més enllà dels premis com molts de vosaltres sabeu: suport a aquelles que pateixen l’esceltxa digital, visualització de la necessitat d’incorporar les TIC a tots els estrats socials i econòmics i movilització de la societat, nosaltres, com ja hem dit en algunmoment, som “agitadors” culturals. Gràcies a tots els qui us hi heu inscrit, als qui votareu i ens doneu suport i voleu formar part d’STIC.CAT.

Música: From the beginning d’Emerson, Lake and Palmer

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

7 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Edu { 06.16.09 at 9:53 }

Després d’una primera edició rodona, ja hi ha ganes de veure la segona. Mirarem d’estar a Vic el 2 d’octubre!

Salut!

2 Trina Milan { 06.16.09 at 9:58 }

Edu,
t’esperem a Vic el 2 d’octubre i a tothom…serà la gran festa dels bloggers…amb sorpreses que us anirem dient ;-)
gràcies amic

3 kim ruiz { 06.16.09 at 11:45 }

L’èxit de participació consolida els Premis Bloc Catalunya com un dels esdeveniments de referència en el sector de les TIC al nostre país.
Enhorabona a la gent de STIC per seguir “agitant-nos”.

Ens veurem a Vic el 2 d’octubre … el dia del meu aniversari :-)

Kim

4 Efrem { 06.16.09 at 13:49 }

Hum.. Ostres és molt bona iniciativa, tant de bo que duri i s’institueixi ben forta! Llàstima que ja no pugui inscriure-m’hi, ho deixarem per l’any que ve.

Amunt!

5 Trina Milan { 06.17.09 at 8:34 }

Kim,
gràcies pel teu suport…et felicitarem aquell dia…una abraçada

6 Trina Milan { 06.17.09 at 8:35 }

Efrem,
però pots votar…i venir el dia 2 d’octubre a Vic..;-)
salut

7 Efrem { 06.17.09 at 12:39 }

Bona idea… :P

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>