Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

STIC.CAT al Parlament de Catalunya

http://twitxr.com/image/183321/

El Parlament de Catalunya és el lloc de representació dels catalans i les catalanes, de tots els ciutadans d’aquest país. La màxima representació en democràcia on els representants del poble es reuneixen i legislen per a fer que tot funcioni amb eficiència i equitat.

No va ser fàcil recuperar la vida democràtica d’aquest país, i no és fàcil portar a la pràctica la teoria política que s’escriu a les normes, però siguem conscients de que tenint un parlament i tenint una educació i una cultura democràtiques, tenim de fet, molt més que una gran part de la població mundial.

Avui STIC.CAT amb un grup d’amics ha fet una visita al Parlament de Catalunya i hem estat rebuts pel seu president, Ernest Benach. La potenciació de les xarxes socials, el compromís amb el 2.0, la integració de les bones pràctiques polítiques i de representació democràtica han estat presents en les prop de dues hores que hem tingut per a intercanviar amb el President i fer un recorregut sorprenent per la història de la Càmera.

El Parlament és el lloc que ens representa i que ens interpela sobre com fem política, i com ens gestionen la nostra pròpia responsabilitat. Gràcies a l’equip del Parlament, i especialment al seu President; i gràcies a la gent que ens ha acompanyat, empresaris, periodistes, professors, comunicadors. Els catalans i catalanes que avui hem gaudit d’una estona a la casa que ens representa.

Llibre: Democràcia a Amèrica d’Alexis de Tocqueville

Pel·lícula: El desafío: Frost contra Nixon de Ron Howard

Música: Hurricane de Bob Dylan

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

6 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Albert Medrán { 04.07.09 at 8:09 }

És ben curiosa la foto, símbol dels nous temps: la majoria dels assistents twiteja el què el President diu.

Me’n alegro molt de la vostra visita, símbol també de l’obertura del Parlament a tota la societat i als nous temps!

2 Marc Cortés { 04.07.09 at 8:32 }

Trina ha estat un honor poder formar part del grup en aquesta visita… que m’ha tornat a demostrar la importància de les persones i el no oblidar mai que, per sobre de les eines, per sobre d’Internet, sempre hi ha gent.

3 Miquel { 04.07.09 at 10:41 }

Trina,
Quan sigui gran, si hi torneu, potser et demanaré que m’hi convidis encara que llavors, com a resultat del pacte PP-CiU que possibilitarà que Mas no només torni a guanyar les eleccions per tercera vegada sinó que esdevingui president de la Generalitat, el Parlament de Catalunya potser estarà presidit per l’Alícia Sánchez Camacho, que no sé si twiteja gaire. Bromes apart us felicito, crec que des de Stic.cat també feu una bona feina.

4 Trina Milan { 04.07.09 at 13:37 }

Albert,
era un dels objectius, fer entrar el 2.0 dins del Parlament, directament amb els ciutadans i la interacció amb els representants i crec que ho vam poder visualitzar..gràcies, haguessim volgut que hi fossis ;-)

5 Trina Milan { 04.07.09 at 13:37 }

Marc,
la gent és la única raó de les nostres accions, Stic.cat és la gent, un plaer haver comptat amb tu

6 Trina Milan { 04.07.09 at 13:38 }

Miquel,

un honor que vulguis ser amb nosaltres, perquè ja ets gran ara ;-)
sigui qui sigui que hi hagi al Parlament és la casa de tots i així ho vam voler demostrar amb la nostra visita..
una abraçada

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>