Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

STIC.CAT i els Premis Blocs a la Catosfera

Stic.cat ha estat present a les Segones Jornades de la Catosfera que han tingut lloc a Granollers compartint espai  amb en Marc Cortés de Cavaandtwitts i Juan Francisco Delgado de Guadalinfo.

El valor dels esdeveniments de la xarxa “desvirtualitzats” ha estat el motiu de la taula que ha posat de manifest que per mitjans ben diferents, twitter o blogs per exemple, es pot generar coneixement i intercanvi que porti més enllà de la virtualitat la relació entre les persones.

Fer que allò que la xarxa possibilita com un blog o el microblogging, generar activitat entre comunitats, sigui una la realitat és un pas més en el progrés de la relació entre les persones i la creació de coneixement. De com els grups socials o econòmics poden ser potenciats amb activitats com els Premis Blocs és una tasca que Stic.cat acompleix amb interés i potencia amb activitats complementàries com Emprendre el futur.

Llibre: L’art de la vida de Zygmunt Bauman

Pel·lícula:  Gran Torino de Clint Eastwood

Música: Closest thing to crazy de Katie Melua

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

16 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Francesc Grau { 03.28.09 at 22:55 }

@trinamilan felicitats per explicar la teva experiència d’STIC i els Premis Blocs Catalunya al CDigital09. Bona presentació en slides, i bona exposició (vista en el meu cas en streaming a a través del web de l’esdeveniment :-)

Seguim emprenent el futur! ;-)

2 DonAire { 03.28.09 at 23:23 }

Magnífica intervenció i molt interessant la mirada antropològica durant tota la jornada. Un plaer, comme d’habitude

3 Roi { 03.28.09 at 23:55 }

M’ho he passat molt bé, un plaer.
Podríem dir que la paraula del dia ha estat “desvirtualitzar”…? m’ha fet gràcia, crec que no l’havia sentit mai abans en aquest sentit.
Salut!

4 Ferran { 03.29.09 at 10:15 }

Ostres!, es podia seguir en streaming, l’acte?? Hauria mirat d’apuntar-m’hi, d’haver-ho sabut.
Dins aquest àmbit virtual en què ens movem, els blogs són imprescindibles. Són la forma de socialitzar més completa que deu haver existit mai: proveeixen informació, generen debat, creen opinió, afavoreixen relacions… Que no digui ningú que internet aïlla els individus!

Salut, Trina.

5 Trina Milan { 03.29.09 at 10:40 }

Francesc,
gràcies per ser-hi; sense tota la gent d’STIC (Eduard, Francesc, Miquel, Albert, Toni, Mercè, Xavier, Josep, Àlex, David, Víctor, Albert, and…) no seria possible tot el que he explicat. El valor d’STIC i de les seves accions és que és un treball en equip i col·laboratiu, en xarxa, com la mateixa xarxa a la qual ens dediquem…una abraçada companys

6 Trina Milan { 03.29.09 at 10:42 }

José Antonio,
magnífica intervenció la teva també; els polítics que us dediqueu a fer camí en aquest món del 2.0 teniu un valor afegit que la democràcia us deurà sempre…un plaer compartit…

7 Trina Milan { 03.29.09 at 10:43 }

Carles,
“desvirtualitzar” és un “invent” semàntic ben trobat…fer realitat aquells que coneixes virtualment possibilita que les xarxes siguin alguna cosa més que bits, i per tant que generin rendiment humà, el valor que realment ens interessar…un plaer compartit

8 Trina Milan { 03.29.09 at 10:45 }

Ferran,
per molt que darrerament s’hagin volgut denostar els blogs, crec que són una eina que augmenta de valor, en la meva intervenció parlo de blog com a “contenidor” de xarxes socials, de posts, d’àudio i vídeo, són una eina completa i oberta al desenvolupament encara…salut amic

9 david de las heras { 03.29.09 at 11:15 }

Sort que vas defensar el terreny social dels blocs.

10 Trina Milan { 03.29.09 at 11:54 }

David,
ja vas veure que l’economicisme es menja a vegades el discurs; però crec que estem obligats, per la circumstància històrica que vivim, a pensar més en el coneixement i el grup social, sense ser “hippies no reciclats” que tampoc és això, l’economia i el coneixement han d’anar de la mà. Salut

11 Jordi Serra { 03.29.09 at 18:20 }

Magnífica intervenció ahir, em va agradar molt seguir en directe tota la teva presentació, m’ha quedat un dubte sobre l’associació Stic.cat: vas comentar que féieu moltes més coses que els Premis Blocs, em pots explicar quines. Gràcies i records.

12 Trina Milan { 03.29.09 at 20:38 }

Jordi,
moltes gràcies per les teves paraules sobre la meva intervenció.
L’associació STIC.CAT fa accions diverses, per saber la informació pots entrar a la nostra web http://www.stic.cat i també pots seguir-nos a twitter @stic . La propera és dissabte vinent al Parc Científic i Tecnològic de Girona, es diu Emprendre el futur. Espero que vinguis, salutacions

13 Albert Medrán { 03.31.09 at 10:30 }

M’hagués agradat molt veure la ponència en directe!

14 Trina Milan { 04.02.09 at 15:46 }

Albert,
gràcies, m’hagués agradat que haguessis estat i poder intercanviar preguntes i respostes ;-)

15 Marc Cortés { 04.03.09 at 11:15 }

Va ser un plaer compartir taula amb tu i, sobretot, mirada antropológica sobre la xarxa ;-)
Som persones, éssers socials, i les xarxes no son més que els instruments per a generar aquestes relacions.
Vaig aprendere molt amb tu dissatbe, gràcies ;-)

16 Trina Milan { 04.03.09 at 11:27 }

Marc,
igualment et dic, de fet, tú vas posar una part de l’antropologia a la nostra taula ;-)
salut amic

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>