Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Art a Internet

http://farm4.static.flickr.com/3276/2879863829_60852c0df5.jpg?v=0

Avui hem conegut dues notícies sobre art a Internet. El Liceu de Barcelona ha remodelat la seva web facilitant l’accés a la informació i posant els espectacles operístics a l’abast de tothom amb un servei de videoblog que farà que el Liceu sigui el primer teatre d’ópera a Espanya que posa les seves obres a Youtube, a les quals es podrà accedir des de la web del Liceu o des del propi canal a Youtube.

A més avui també s’ha sabut que ha acabat la selecció de músics per a la primera orquestra simfònica a Internet promoguda per Youtube:

Experiències com aquestes ens diuen que Internet és el mitjà que està posicionant la cultura al món. Com deia Mcluhan: el mitjà és el missatge..doncs això…

Llibre: Tengo ganas de ti de Federico Moccia

Pel·lícula: Los hombres que no amaban a las mujeres de Niels Arden

Música: Aria de la Reina de la Nit (La Flauta Màgica) de Mozart

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

6 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Miquel { 03.04.09 at 20:20 }

No sé en quin context s’ha dit que “el mitjà és el missatge” però ja t’anticipo que no hi estic d’acord. Amb tots els respectes a Mcluhan, això sí. Quan no existia internet això també es deia o només és cosa d’ara? Jo segueixo creient que internet és només un mitjà més que ens facilita la comunicació, tan sofisticat, innovador i tots els adjectius positius que hi vulguis afegir, però d’aquí a considerar-lo un missatge per si mateix ho veig un pèl exagerat. El missatge és aquest text que estàs llegint, no el sistema que utilitzes per rebre’l a la teva pantalla. Potser és que no m’ho miro amb prou perspectiva.

2 Jordi { 03.04.09 at 23:16 }

Bonat nit Trina :)

Con todo el carino y respeto ¿ para cuando el referendum del Plan Bolonia ?. Los ciudadanos estamos empezando a alucinar con la clase polílita.¿ Se puede saber que pretendeis ?…¿?¿?¿ ¿,Os estais riendo de nostros ?.

3 Trina Milan { 03.05.09 at 9:56 }

Miquel,
és una bona controvèrsia aquesta que planteges…Mcluhan és dels anys 60 del segle passat i a mi em serveix per pensar en com la xarxa ens està modificant les formes de fer i ser…tot i que, com molt bé dius, el contingut és el que preval, però jo penso que també el procediment interpreta i fa que els resultats no siguin els mateixos..No podem imaginar-nos ara res sense la xarxa: intercanvis financers, transmissió de coneixement, el fet de posicionar-se a la xarxa és ara ja una valor afegit en qualsevol context..i n’haurem de pensar com i de quina manera això ens interpela..salut amic

4 Trina Milan { 03.05.09 at 10:10 }

Jordi,
creo que me confundes en cuanto a sujeto perteneciente a la clase política; tengo mi responsabilidad pero no decido nada que se refiera a Pla de Bologna. Tambien tengo que decir que yo personalmente estoy bastante de acuerdo con lo que propone Bologna, pero te doy la razón en el sentido de procedimientos democràticos respecto de las decisiones políticas..eso ahorraria muchos problemas…un saludo muy cordial

5 Ferran { 03.06.09 at 23:28 }

No sé si som del tot conscients del pes de l’internet a les nostres vides. Una “història” que no fa ni 15 anys que ha arribat al “gran públic”, i que ha esdevingut la plaça pública més gran del món, on tenen lloc concerts (com els que abans només es podien escoltar al Liceu), lectures, seminaris, intercanvi d’idees, …
Internet és el mitjà, l’Speaker’s corner del segle XXI, des d’on arriben tot tipus de missatges. És brutal.

6 Trina Milan { 03.07.09 at 10:23 }

Ferran,
i a més és un mitjà que encara no ha donat tot el que que pot donar..estic convençuda que només veiem la punta de l’iceberg de la xarxa…salut amic

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>