Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Teva per sempre

Què tenen les xarxes socials a Internet que ens estan removent els ciments de nosaltres mateixos? Doncs res d’especial, que són eines que utilitzem els humans; humans que ens movem per la passió, per l’emoció, pel desig, per les ganes de ser i compartir amb els altres. Pel sexe, pel poder…

Un amic de l’Ateneusfera, en Joan Carreras ha publicat una novel·la:  L’Home d’Origami, a l’editorial Amsterdam, i per a publicitar-la ha fet un vídeo que ha penjat a  Youtube (el teniu a sota del post), ha fet una web i un blog..i els seus amics el publicitem als nostres blogs, tot plegat literatura i passions humanes brollant per la xarxa. La mítica “aldea global” que ens porta cap a la relació entre persones, cap a la lectura, cap a la supèració de traves; qui diu que Internet és aïllador? gran error, Internet és la més gran plaça pública on molts ens hi trobem per a llegir, estimar, riure i a voltes patir…per a viure. Llegiu el llibre d’en Joan…

Teva per sempre..

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

9 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 elveidedalt { 02.27.09 at 20:51 }

Colló! El vídeo fa prometre una bona novel.la… Genial!

2 Trina Milan { 02.27.09 at 21:13 }

Veí,
el vídeo és brutal i la novel·la s’ho val…som-hi, no?

3 Efrem { 03.01.09 at 3:22 }

Déu beneeixi internet! :P hehe, certament, tens raó.

4 Trina Milan { 03.02.09 at 8:37 }

Efrem,
que tots els deus cuidin d’internet..finestra oberta a la libertat…salut

5 Ferran { 03.03.09 at 22:26 }

I tant que internet és just el contrari d’aïllador! Només en el cas d’un malalt compulsiu, que no sortís de casa seva per relacionar-se en persona amb ningú, es podria qualificar d’aquesta manera; però per a la immensa majoria, que dediquem estones a la “plaça pública”, com l’anomenes, i d’altres al “món real”, internet és una fabulosa finestra oberta al món. Segur que mai, mai fins ara havia estat tan fàcil aprendre tantes coses diferents, de tantes persones, de tants llocs… Fantàstic internet!

6 Trina Milan { 03.04.09 at 9:07 }

Ferran,
totalment d’acord Ferran, la plaça pública que és Internet permet generar coneixement i també coneixences que no serien possibles sense la xarxa…com ara fer una café amb un amic ;-)

7 esther { 03.05.09 at 12:51 }

Crec que van molt errats aquests qui diuen que Internet és deshumanitzador… Al contrari, és un gran espai de debat, per intercanviar idees i sobretot aprendre i aprendre del molt que els altres tenen a dir. Les xarxes socials acosten, sí, però a mi m’agraden especialment els blogs/blocs i com posant sobre la taula un tema, els comentaris et duen a altres punts de vista i a detalls que se’t passen per alt. Gràcies per la recomanació del llibre, estava buscant alguna cosa interessant per a llegir en català :)

8 Trina Milan { 03.05.09 at 17:09 }

Esther,
gràcies per la teva aportació, me n’alegro de que t’hagi servit el post per a trobar lectura..internet és el que té..;-)
salut

9 Gràcies als blogs « L’HOME D’ORIGAMI { 04.28.09 at 11:20 }

[...] platxèria [...]

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>