Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Carles Sabater..Boig per tu

Fa deu anys que va morir Carles Sabater. Sembla llunyà i també molt a prop el temps en que Sau i el rock en català era el millor que ens estava passant. Jo vaig tenir la sort d’estar dalt de l’escenari d’un concert d’en Carles i en Pep, amb una càmera de vídeo, fent la primera gravació d’un dels seus concerts. Eren temps on youtube no existia i els videoclips començàven a ser un mitjà.
La força i l’energia que transmetia en Carles era impressionant, seguint-lo amb la càmera, senties com movia la gent, com feia que tots entressim dins de la música ajudats per la seva veu.
Un temps i una història que van ser màgics, la personalitat d’en Carles i tota la banda de Sau ens van ajudar a sentir que en català era possible fer rock and roll i del bo…Estàvem bojos per tu Carles….

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

8 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Xavier { 02.13.09 at 8:53 }

Jo vaig arribar de Florència, d’Erasmus, just el dia que va morir. M’ho van dir a l’aeroport i em vaig quedar de pedra. A la ràdio del cotxe no deixaven de posar cançons de Sau mentre jo pensava en mil coses que havia deixat enrere a Itàlia i en “boig per tu”.

Mil gràcies per fer-m’ho recordar.

2 Trina Milan { 02.13.09 at 8:56 }

Xavier,
com veus la màgia és compartida per molts…està bé recordar la màgia….gràcies a tu

3 Edgar Rovira { 02.13.09 at 9:00 }

Què gran en Carles!

No us perdeu el documental que aquesta nit li dediquen al 33. Té molt bona pinta.

http://www.tv3.cat/actualitat/122902

4 Trina Milan { 02.13.09 at 12:34 }

Gràcies per la cita Edgar…no tot va ser clar en la mort d’en Carles..però la seva figura com a artista és el que preval…salut

5 laie { 02.13.09 at 14:20 }

M’has posat la pell de gallina, quins records!

Doncs jo hi era al concert, va ser una nit màgica, tenia 15 anys…

quina llàstima.

6 Trina Milan { 02.13.09 at 17:09 }

Laie,
és com em sento quan escolto les cançons de Sau..m’agrada que t’agradi i gràcies per la teva visita..he visitat el teu blog i et felicito..molt interessant..fins aviat

7 Ferran { 02.14.09 at 1:06 }

Brutal. L’escolto per milionèssima vegada i se’m posa la pell de gallina. “Boig per tu” serà, per sempre, una de les cançons de la meva vida, de la vida de milers de catalans. La mort d’en Sabater em va deixar tan KO com una altra: la de Freddie Mercuri.
Bon cap de setmana, Trina.

8 Trina Milan { 02.15.09 at 21:53 }

Ferran,
és d’aquelles cançons que formen part de la nostra vida per sempre més…salut amic

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>