Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Jornada Compartim al Dep. de Justícia

La Xarxa modifica constantment la feina de les persones, i especialment  la que es refereix al servei públic. El Programa Compartim del Departament de Justícia celebra en aquest moment en que escric la III Jornada de treball sobre l’experiència de generar processos de gestió del coneixement en entorns de l’administració pública. Amb una intervenció inicial de la Consellera Tura que ha parlat de la importància dels “productes” que generen els grups de treball que existeixen en aquest projecte, encomana la continuïtat del projecte i la consecució de resultats que beneficiin l’usuari.

Ha continuat una conferència de Miguel Cornejo, sobre la situació de les xarxes de coneixement en contextos generals, especialment en administracions públiques com els ministeris britànics, el Ministeri d’Educació de Colombia o alguns d’administracions locals concretes. Posa l’èmfasi en donar contingut incial a la xarxa, posar en conexió atemporal i aterritorial a la gent, validar la gent que té iniciativa en el seu lloc de treball i possibilitar que les propostes vinguin de sota a sobre.

Al grup de treball on estem en aquest moment, es parla dels grups de treball de la comunitat, de les dificultats de fer participar en els grups a la gent, de fer que sigui viva la participació, amb eines diverses, vídeo, wikis, blogs, afegits per fer que la cultura digital sigui present, perquè la virtualitat necessita temps, motiu, raó i pérdua la por i a vergonya per part dels participants.

Cal potenciar la el treball a la xarxa i que la gent es cregui que la presencialitat no ha de ser imprescindible, que cal que la reunió de en línia sigui vàlida i que les comunicacions siguin completes i fàcils, amb eines per fer-ho possible. Hi ha presència de departaments com el d’Agricultura, el de Governació, el d’Educació que estan iniciant programes que pretenen aconseguir una gestió del coneixement que sigui validable per a l’administració pública. Felicitats als organitzadors i complicitat total a la xarxa i a la realitat.

Llibre: La Trilogia de Nova York de Paul Auster

Pel·lícula: Babel de González Iñárruti

Música: Me gustas tu de Manu Chao

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

12 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 joan antoni martínez { 12.04.08 at 18:50 }

Hola Trina,

M’ha agradat la teua intervenció quant a la clarividència que teniu a Educació de que cal estar presents en el món virtual dels nostres joves, o serem uns exiliats d’eixe món, que ja és el seu perquè són nadius digitals.
Tant de bo, els nostres directius -parlo del departament de Justícia- tinguèssin aquesta clarividència. A diferència de vosaltres aquí no tenim ningú que ens “arrossegui”, tant si com no, cap aquesta nova manera d’interrelacionar-nos, i generar nou coneixement.

Ha estat un plaer compartir aquesta estona de matí amb tu, el teu ordinador i el teu mòbil.
Et seguim al twitter.

2 Miguel { 12.04.08 at 20:02 }

Hola de nuevo, Trina,

gracias por la rápida cobertura. Sólo quería sugerirte que en vez de linkar a ésa entrevista de LearningReview (o además de ello, si te parece interesante) puede ser ilustrativo digirir la referencia a mi blog :-) . Tiene más que ver con el contenido de la ponencia.

Un saludo y fins a la siguiente,

Miguel

3 Trina Milan { 12.04.08 at 21:06 }

Joan Antoni,
he estat molt contenta de ser amb vosaltres, de compartir i mai millor dit , aquest matí. Crec que podem fer molta feina, de forma transversal a tota la Generalitat, que justament la xarxa ens obliga a repensar les formes de fer administració pública, imagina un grup transversalq ue fes productes per a qualsevol aplicació ciutadana, independentment del departament on sorgeixi..;-)..fins molt aviat i ens seguim a twitter, a facebook…arreu, salutacions cordials

4 Trina Milan { 12.04.08 at 21:10 }

Miguel,
de acuerdo, lo cambio por tu blog, no conocia la dirección hasta ahora, te felicito por tu conferencia de esta mañana, encantada de haberte conocido, saludos cordiales

5 Jesus M { 12.04.08 at 21:22 }

Gràcies, Trina per la cobertura que has fet de la Jornada (tot i les dificultats tècniques) i pels teus comentaris. Ens dona força per continuar “explorant” saber que hi han persones que ens segueixen i ens animen.

6 Trina Milan { 12.04.08 at 21:27 }

Jesús,
de res, és un plaer, és més, crec que només així podem fer realment la feina que se’ns ha encomanat i amb les ganes que avui es recomanaven a la conferència..;-) a la vostra disposició.
una abraçada

7 elveidedalt { 12.05.08 at 20:25 }

Vés per on, un llibre i una peli que vaig ressenyar…

8 Jordi { 12.06.08 at 12:37 }

Hola :)

Ayer viendo dos docus en la Sala del Conde Duque, por cierto para finales de mes la cierran y la videoteca, cosas de las privatizaciones. Encontré unos ojos enormes y zass ¡ si era Luccia !. Una florentina que hacía unos años que no veía, tiene unos ojos eeeenoooormes. Mucha ilusión verla y aquí te/os dejo unos de sus trabajos…

http://www.youtube.com/watch?v=kwo2Bj_lOtI
YouTube – desde tu ventana

9 Resumen de la III Jornada Compartim, material sobre CoPs | El caparazón { 12.06.08 at 18:33 }

[...] la Fundación Ceddet o el interés de personas vinculadas al mundo de la educación (Juanmi, Boris, Trina) en poner en marcha experiencias [...]

10 Trina Milan { 12.06.08 at 19:47 }

Veí,
coincidim en algunes cosetes eh.;-)
salut i blogs

11 Trina Milan { 12.06.08 at 19:49 }

Jordi,
realmente espectacular..como siempre, gracias todas

12 Trina Milan { 12.06.08 at 19:50 }

Dolors,
un plaer compartit el trobar-nos a les Jornades de Compartim..que espero repetir..salut i blogs

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>