Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

València connection

La publicació de les balances fiscals només ha fet que demostrar quanta raó tenim els catalans en la reclamació de la part alíquota que ens correspón de ple dret sobre els diners que recapta l’estat i que no retornen sencers a Catalunya.
En aquest frec a frec amb l’administració central hem trobat un al·liat sorprenent que fa honor al seu nom, és el govern de València que, en tantes altres ocasions no ha estat precisament al costat de les posicions catalanes.

En una trobada entre el Conseller Castells i el seu homòleg valencià s’ha arribat a un principi d’acord per anar junts en la demanda de renovació del repartiment dels diners. A més s’ha implicat a les Cambres de comerç i als empresaris, la qual cosa li dona més validesa a una estratègia que és més necessària cada dia que passa.

On era l’ànima del rei Jaume I fins ara? els entrebancs dels que som més que cosins ens han posat sempre les coses difícils a valencians i catalans, però seria un error no refer definitivament les relacions. El pool econòmic que significa unificar criteris territorials de tota la costa mediterrània és massa potent com per despreciar-lo per diferències històriques o partidistes. Ara o mai.

Llibre: Poemes d’Àusias March
Pel·lícula: Els Borgia d’Antonio Hernández
Música: Extraterrestres d’Antònia Font

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

2 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Ferran { 07.24.08 at 6:39 }

És certament encoratjador aquesta imatge d’unitat entre els governs català i valencià, ni que sigui només per interessos econòmics. De tota manera, al País Valencià hi governa el PP així que més val que no ens fem cap mena d’il·lusió, sobre possible, futures enteses en altres camps (dit sigui, camps, sense segones intencions :)

Però sí, que com a mínim en aquest aspecte siguin capaços d’anar a una, és una agradable sorpresa i un petit respir.

2 Trina Milan { 07.24.08 at 14:40 }

Ferran,
a vegades els interessos més crematístics són els que ajunten estranys companys de viatge…veurem com s’acaba, tenint en compte que Solbes és valencià i que el PP governa allà com molt bé dius…
salut

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>