Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Bruce Springteen a Barcelona

La nit del 19 de juliol al Camp Nou va ser apoteósica. Com sempre que The Boss torna. El seu crit ” Barcelonaaa!” va començar a sonar a l’estadi abans d’encendre´s els llums de l’escenari. I ja no hi va haver aturador. El rock, la potència, l’escalfor de “l’amo” ens va abduïr i 70.000 persones vam ser seves.

Brollava la música de la seva guitarra, mentre l’E-Street Band el seguia amb adoració, la Patty s’acostava de tant en tant a fer-li petons enamorats i tots els de la pista udolaven de plaer i d’enveja. Ell s’acostava a la fila 0 i els deixava prendre-li la ma primer, desprès s’agenollava, i finalment es fonia amb el seu públic entregat, desapareixent sota les mans abraonades al seu cos.

Ningú és capaç de portar a l’extàsi a tanta gent, d’arreplegar passions com ell, i ell aprofita per cantar, per tocar la guitarra, per fer un sol d’harmònica i per enviar missatges al món com aquest (i en català): ” ens han pres drets civils, ens han retallat llibertats, anem a la lluita!”… Qui en dona més? All ready!!

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

6 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 losimo { 07.20.08 at 18:27 }

Bon reportatge. Amb les piulades i aquest article podem fer-mos la idea de com va anar.

2 Ferran { 07.20.08 at 21:53 }

No sóc cap Brucemaniac, però un cop el vaig veure en un concert i sí, sap fer levitar el personal!

3 marius { 07.21.08 at 7:21 }

i és que el boss és el boss…

4 Trina Milan { 07.21.08 at 8:17 }

Ferran,
jo tampoc sóc mitómana però els concerts del Boss són una cosa especial, sap fer sentir a la gent, sap posar en comunió milers de persones, i això no ho aconsegueix gaire gent..
salut

Màrius,
exactament…the Boss..l’amo i senyor del rock and roll i del compromís..
salut

5 Marchelo { 07.22.08 at 16:31 }

Quina enveja, no vaig poder anar al concert!

salutacions!

6 Trina Milan { 07.23.08 at 16:12 }

Marchelo,
va ser genial..la pròxima no te la perdis..
salut

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>