Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

CERCABLOC

El meu amic Eduard Díaz ha creat CERCABLOC una nova eina a la xarxa per a ordenar i trobar els blocs catalans, amb un directori, un cercador i un sistema de rànquings per als blocs de l’entorn dels Països Catalans, i escrits total o parcialment en català.
L’Eduard ha tingut una idea magistral que dona valor afegit al posicionament de les eines de la xarxa en el context de la cultura catalana, i que ens proporciona als blocaires catalans més capacitat de relació i interacció entre nosaltres i a tota la xarxa en general.
Llarga vida a Cercabloc, felicitats Eduard i gràcies..
Música: Le plat pays qui est le mien de Jacques Brel

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>