Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Nelson Mandela, 90 anys

L’aniversari de Nelson Mandela és ja una fita mundial per als drets humans. Vint anys desprès del famòs concert del 88 a Hyde Park, s’ha tornat a reunir allà mateix una representació de personatges polítics i artístics per a homenatjar un home que s’ha convertit en referent de la lluita per la llibertat i els drets humans.

Més necessari que mai és recordar que no s’avança tant com caldria en la universalització dels drets humans, les lleis per controlar la immigració a Europa o les mateixes eleccions a Zimbabue són exemples del dèficit en aquesta matèria.

La música i els famosos tenen la capacitat de posar sobre la taula aquesta problemàtica i fer una crida als responsables polítics,econòmics i socials per esmenar la situació. Happy birthday Madiva!

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

2 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 MEZQUETILLASVK { 06.29.08 at 9:13 }

Hola…:-)))

Hace algún tiempo escuche unas declaraciones del expresidente De Clerk. En sintesis decía:

” El señor Nelson Mandela ha subido una montaña, pero una vez en la cima deberá escalar otras cordilleras “.

En otras palabras, el poder blanco en Sidáfrica fue pragmático y no tuvo problemas en aceptar una Presidencia negra mientras mantuvieran el control económico. ¿ Quereis un Presidente negro ? NO PROBLEMO…jajajaj

Por otro lado, viendo la deriva autoritaria en Europa y España, el fascismo o una reactualización del mismo esta más vivo que nunca.

2 Trina Milan { 06.29.08 at 17:35 }

Jordi,
benvingut de nou…on pares?…
Mandela és un hite en la història però no és el final, malgrée tout..
una abraçada

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>