Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

La nuesa del poder


Fotografia de Michel Comte de la Col·lecció Gert Elfering

Si a Carla Bruni se li pot fer una fotografia nua i es considera art i Christie’s ho posa a subhasta, és que el poder té una vessant anàrquica que no controlem. No prejutjo si és o no acceptable, només dic que em sobta. No m’imagino una fotografia de Beckham, divorciat de la spyce pija i casat amb la propera primera ministra britànica, subhastat a Sotheby’s. O sí?

Potser no hauríem de sorprendre’ns. Res no és innovador en la relació entre el poder i els sexes, i si no, mireu quin ministeri de campanetes li reserven a la Chacón, gran triomfadora de les darreres eleccions a Catalunya. Per pujar un graó li donaran el Ministeri d’Afers Socials. Oh! quina canya, una dona en el ministeri dels nens i els vellets, cuidant la prole, que no hem d’oblidar que tindrà el seu fill ben aviat, què millor?

Ara que si ens fixem en com s’ho fan alguns homes als partits que han perdut el combat electoral, diguem-n’he ERC per exemple, potser millor pensar en passis de models. Que Carod surt amb vestit d’Antonio Miró, Puigcercòs surt amb Mango, i Portabella, trencador amb Etxart &Panno, quin nivell! o era una altra cosa? Ah sí: Carod amb en Bassas mentre a en Basté li agafa l’atac de banyes i fa fora el traïdor; Bertran i Carretero es conformen amb l’ACN i Puigcercós s’apunta al fuet de la Terribes. Ostres, altra vegada nivellàs! El que dèiem, la nuesa ben nua del poder. Compro la Bruni!

Llibre: El Príncep de Maquiavel
Pel·lícula: Paris, je t’aime d’autors diversos
Música: L’amour, non de Carla Bruni

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

8 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 David { 03.25.08 at 18:45 }

A veure que farà la Chacón quan tingui la criatura. Espero que, per donar exemple, s’agafi la baixa maternal el temps reglamentari.

2 Trina Milan { 03.25.08 at 19:37 }

David,
i mentre faci el que ha promès a la campanya electoral, sigui amb ministeri o sense…
salut

3 El veí de dalt { 03.25.08 at 23:18 }

Això té a veure amb l’”èrotica” del poder, oi? Es que mi me pone la Bruni…
Per cert, la peli que remcoanes avui, és molt fluixota, eh?

4 saltenc { 03.25.08 at 23:29 }

Chacón valor emergent, Bono president del Congrés, Zapatero donant llargues al PSC, CIU pensant si dona suport a la presidència del Congrés, ERC ara que no pinta res a Madrid diu que no a tot, Moratinos segueix en el mateix càrrec,Alonso un tipus que va adormit serà el nou portaveu parlamentari, Fernández De la Vega no podrà ficar-se amb Zaplana i Acebes. Bé, tot un sidral.
Salut

5 miq { 03.26.08 at 2:45 }

M’he fet un bon fart de riure amb la teva genial anàlisi política d’avui. Completament d’acord amb el que dius de “la promoció laboral” de la ministra Chacón. No canviarem mai? És veritat que Zapatero contempla una ministra de Defensa?

Salut des de NY

6 Trina Milan { 03.26.08 at 6:58 }

Veí,
sí té a veure amb l’eròtica del poder, però una mica desgastada..no? l’eròtica del poder l’entenc més morbosa, més oculta, sinó perquè està fracassant Sarko i el seu estil “Hola” de fer política?…
I sí, la peli és fluixa però havia de posar-la ;-)

Maurici,
i sí, un sidral sense bombolles, amb els papers de sempre i pel que sembla amb el guió de sempre…per això em fa riure tot plegat i l’anàlisi em surt com aquesta, una miquetona sarcàstica ;-)

Miq,
gràcies per dir que t’hohas passat bé; jo m’ho vaig passar molt bé fent-lo, reia tota sola mentre anava pujant el to…i sí, sembla que es prepara una ministra de defensa, llavors en faré un altre que anirà lligat amb el de’n Bieto i ja veuràs…potser aquest estiu vagi a New York…;-)
salut des de Barcelona

7 Ferran { 03.27.08 at 9:09 }

Quan pensen trigar a nomenar la Chacón pròxima candidata a la presidència del Govern de Catalunya?

Decidit: em quedo a l’exili!

8 Trina Milan { 03.27.08 at 22:29 }

Ferran,
l’exili és glamuròs? perquè igual alguns t’acompanyem ;-)

salut

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>