Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Premis BLOCS CATALUNYA

Un logo és la idea posada en imatge. Ja tenim logo dels premis Blocs Catalunya i aquí està. Aquests premis estan promoguts per l’associació STIC.CAT i pretenen donar força i valor al moviment de blocaires en llengua catalana de tot el món.

Aquest logotip serà l’emblema visual dels guardons que es lliuraran el dia 10 d’octubre a l’Auditori de Girona. La creació del logotip ha anat a càrrec de l’agència creativa La Perruquera Publicitat de Girona.

La intenció és representar la imatge de Catalunya que es desprèn d’una pantalla plana, que està oberta i que, per tant, simbolitza l’expansió de continguts amb una llengua catalana sense barreres, mundial.

Els creadors de la imatge han jugat amb la senzillesa, Catalunya i els blocs, amb la finalitat que en properes edicions el logotip ja no necessiti el text i la imatge sola ja simbolitzi les distincions. El proper repte de l’Associació Stic.cat, que organitza els premis, és estrenar la pàgina la pàgina web www.stic.cat, en la qual els blocaires podran rebre informació dels premis i registrar-se en les diferents categories.

Música: One de U2 & REM
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=A6P2jy_dzkM]


Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

5 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 El veí de dalt { 03.05.08 at 19:19 }

Els que tenim bloG, podrem jugar, oi? ;-)

PS Els U2 vindran a la festa?

2 Marcús { 03.05.08 at 19:24 }

Podran participar els blocs en català que no es facin dins les fronteres administrativo-polítiques del Principat? Podran participar els blocs en castellà fets al Principat?

Salut!
Marc

3 Trina Milan { 03.05.08 at 19:24 }

Exacte company, espero que hi siguis i que hi participis i per suposat, et voldré a la festa perquè han confirmat U2, REM, The sex pistols i Bjork..no t’ho pots perdre..
salut i mousse de xocolata .-))

4 Trina Milan { 03.05.08 at 19:27 }

Marc,

podran participar tots els blocs escrits majoritàriament en català (si algú té un post en anglès no passa res :-) ) i siguin del territori que siguin..la xarxa és global i per això un bloc en català pot estar fet a Nova York, i per tant, susceptible de ser premiat…
Totes les bases estaran a la web http://www.stic.cat que es publicarà en molts pocs dies..avisarem..
gràcies per l’interès, us hi volem a tots….i la festa, ja ho veureu..

5 losimo { 03.08.08 at 3:03 }

A la espera de novetats. Suposo que no cal dir-ho però si us fa falta ajuda desinteressada, per poc que pugui, conteu amb mi. :U)

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>