Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Premis BLOCS CATALUNYA

L’associació STIC.CAT, fundada per un grup de blocaires catalans, anuncia la creació dels primers premis de blocs en català, els premis BLOCS CATALUNYA. L’entitat preveu que el lliurament dels guardons es farà a l’octubre en un gal·la a l’Auditori de Girona. La proposta vol “donar encara més visibilitat al català a Internet, on és una de les llengües amb més usuaris”.

La finalitat d’aquests guardons és fomentar la participació i la divulgació dels blocs en català de la xarxa. “Volem cobrir una demanda. Ja existeixen premis en diferents idiomes, però premis en català no existien; hem considerat que era el moment adequat per llençar aquest reconeixement i esperem que es converteixi en un referent per a tots els blocaires”.

Properament es donaran conèixer les bases dels premis i tot el sistema d’elecció. Les informacions s’aniran ampliant a través de la web del col·lectiu (www.stic.cat), que es trobarà operativa en breu (stic.cat@gmail.com). STIC.CAT considera que els premis BLOCS CATALUNYA han de contribuir a dinamitzar els blocs com a canals informatius i com a eina imprescindible en la nova societat.

Encara que aquest serà una de les primeres activitats de STIC.CAT, l’entitat neix amb la voluntat d’anar creant noves propostes per difondre i promocionar la utilització de les TIC en tots els àmbits.

Els fundadors dels premis BLOCS CATALUNYA considerem important “que aquest acte es faci per primera vegada a Girona, perquè és un dels puntals de Catalunya a la xarxa, però volem que també tingui repercussió més enllà, arreu del país i a nivell global”.

Música: The Best de Tina Turner
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VwsGanJ-oUQ&rel=1]

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

10 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Eduard { 02.04.08 at 10:02 }

Hola Trina.

Veig que el projecte tira endevant de manera ferma, l’iniciativa és excel·lent per la promoció de la catosfera i evidentment ens situa en una posició igualtat vers d’altres col·lectius blocaires de l’estat.

Quan publiqueu la convocatòria, ja us en faré ressó ens els diferents mitjans que administro.

Salut i €

2 Eduard { 02.04.08 at 10:16 }

A més Trina, t’he localitzat una plantilla brutal per a fer-vos de portada per a l’iniciativa.

Si aquesta tarda coincidim en el gmail, et dic a on la pots veure funcionant.

Salut i €

3 musicbcn { 02.04.08 at 11:02 }

Bon dia Trina,

El meu nom és Joan Ramon i edito QMenta.cat. A més, tinc la sort que la gent de la Vallesfera (Xarxa de blocs del Vallès Oriental) m’han escollit com a President de l’associació. Volia, en primer lloc, felicitar-te pel bloc i per la iniciativa dels premis. I, en segon lloc, convidar-te a participar del projecte de la Vallesfera…

Espero poder seguir en contacte.

Molt cordialment,

Joan Ramon

4 Trina Milan { 02.04.08 at 12:08 }

Eduard,
gràcies amic, saps que t’agraeixo moltíssim el teu ajut…estem en contacte…
Salut!
Joan Ramon,
felicitats pel nomenament de president…ja havia pensat en la vallesfera, gràcies per la invitació..si em dius alguna cosa més sobre ella i com esteu..et dic quelcom….gràcies de tot..estem en contacte
Salut!

5 Enric I. Canela { 02.05.08 at 6:52 }

Trina,
Magnífic. Una iniciativa. No espero guanyar cap premi, però si ajudar en el que calgui. Crec que cal treballar al màxim en aquesta línia. Tens la meva col·laboració. Ja em diràs

6 Trina Milan { 02.05.08 at 7:50 }

Enric,
perfecte..hi compto…ens veiem aviat
Salut!

7 Jacme { 02.05.08 at 16:11 }

si necessiteu un cop de mà de l’ebresfera només ens ho heu de dir!
http://www.ebresfera.cat

endavant amb la iniciativa!!!!

8 Trina Milan { 02.05.08 at 20:20 }

Jacme,

segur que en necessitarem, no dubtis que us mantindrem informats…
gràcies, de veritat
Salut

9 David { 02.06.08 at 23:51 }

Trina,

Molt bona iniciativa i un encert que comenci a Girona. Si una cosa hem d’aprofitar del món digital és la capacitat que té per descentralitzar coses.

10 Trina Milan { 02.07.08 at 18:00 }

David,
exacte, aquest és el repte d’Internet, ser en un món global, i fer-se important a tots els racons…i Girona és un dels millors..

salut!

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>