Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Viggoooo! Javierrrr!

Les nominacions als Òscar de Hollywood ja s’han fet públiques i en tenim un munt per celebrar. Començant per Viggo Mortensen al seu paper a Promeses de l’est; veritable film noir posat al dia, on la força de Cronenberg s’al·lia amb el personatge de Viggo per deixar-nos estabornits de cinema.
Continuant per Julie Christie per Away from her on treballa amb Sarah Polley com a directora aquesta vegada. Elles es van conèixer a la peli d’Isabel Coixet, La vida secreta de les paraules i ara han quallat una opera prima de la Polley que li ha de valer a Julie Christie l’Òscar.
I la guinda del pastís de nominats la posa Javier Bardem, nominat com a millor actor secundari per No country for old man dels germans Coen, uns altres merescuts nominats com a millors directors.
Els Òscars són alguna cosa més que un premi, el cinema és alguna cosa més que el seté art….cinèfils del món, enguany els amos de Hollywood s’han portat, i les nominacions tenen un regust suau a cinema del bo, a personatges que trepassen les pantalles; a veure si rematen bé la feina el proper 24 de febrer….Sort!

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

6 Comentaris
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Mònica Bargalló { 01.22.08 at 20:13 }

Totalment d’acord amb tu!!!
Per a mi , no ha estat una sorpresa la nominació ni del Mortensen (hi ha moments que fa por), ni del Bardem(suposo, quan la veiem … que ens morirem de por!!!!), ni de la Christie (meravellosa, senzillament meravellosa… la Polley li ha donat un bombonet per lluir-se no creus??, ja podria guanyar l’Oscar al guió!!)… Em sorpren però que no hagin nominat al Gordon Pinset marit de la Christie per què crec que porta el pes de la cinta.
Però també hem de celebrar la doble candidatura de la Blanchet , no sé com està fent de Bob Dylan , segur que fantàstica, però fent de Elizabet està brutal!!!!Ja t’ho vaig dir Trina la pel.lícula és una mica pretensiosa però ella…. ella està simplement meravellosa!!!, alegrem-nos també per la recreació d’una Edith Piaf que sembla de porcellana de la Marion Cotillard, O de la Tilda Swinton o de la sempre correctíssima Laura Liney, actriu d’ofici (una altra de les meves debilitats!)…
Esperem que el 24 de febrer, els guionistes de Hollywood no facin vaga i puguin escriure la cerimònia i poguem gaudir d’un Javier recollint l’estatueta amb la Pilar plorant a la butaca!!!

2 Trina Milan { 01.23.08 at 12:55 }

Monica,

gràcies per la teva inestimable aportació cinèfila, en saps un munt!!
espero que puguem gaudir d’una nit d’òscars amb crispetes d’aquelles que s’ho valen….amb permís dels amos de Hollywood…amb la Pilar plorant a la butaca i la Pe cridant Javierrrrrr!!!!

petonets

3 mezque { 01.23.08 at 16:54 }

Una sonrisa Trina…:-)

4 Trina Milan { 01.23.08 at 18:46 }

Un abrazo Mezque…(:)

5 trubies { 01.24.08 at 20:35 }

Personalment, ‘Promesas del Este’ em va semblar un film extraordinari, per moments sobrecollidor, pura delicatessen. Això si, no soc gaire objectiu, ja saps que tinc tendència a no ser-ho gaire quan em limito a opinar: soc fan incondicional de l’inmens director que és David Cronemberg ;) .

Salut!
t.

6 Trina Milan { 01.25.08 at 11:25 }

Trubies,
totalment d’acord…jo sóc fan de Cronenberg i de Viggo, abans del Senyor dels anells…no cal ser objectius, no en art…

salut!

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>