Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

3 GSM, congrès a Barcelona

A Barcelona s’està celebrant el congrès 3 GSM World, la més important trobada de telefonia mòbil mundial, que ja és el segon any que té lloc a Barcelona, i els hotelers ho saben bé, el preu d’habitació/nit a Barcelona aquests dies s’ha multiplicat.
D’altra banda el que s’està veient al congrès és d’allò més interessant, especialment el que es refereix a la relació entre Internet i els mòbils. Està clar que el futur passa per rebre al mòbil el mateix que es veu a les pantalles dels pc i els portàtils. Pàgines com Youtube o Ebay estan oferint ja serveis de telefonia mòbil, és una evolució constant.
Pel demès, el congrès no és que ens estigui aportant beneficis als barcelonins, perquè s’està notant aquests dies una baixada del servei d’accès a Internet. Sembla que perquè tots els operadors estan intentant donar cobertura total a la gent del congrès, en detriment dels usuaris normals. O sigui que com que ni podem conectar-nos ni llogar una habitació d’hotel, estem cercant noves emocions, potser a les rues del Carnaval…
Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>