Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Carnaval

Comença la setmana de Carnaval a tot el món, especialment a aquells llocs on és una tradició mil·lenària, que es relaciona amb l’acabament del fred de l’hivern i el començament de la primavera i del renaixement de la vida.
És una festa especialment significativa a Europa on representa un trencament amb l’establert, la possibilitat de fer allò que no està permès i a més fer-ho sense miraments. Entrar als llocs prohibits, cantar i fer gresca quan no toca, alliberar els estudiants de les aules o provocar la resposta sobtada en aquells que trobem pel carrer.
Com a mostra, el Carnaval de Venèzia que és model de sofisticació cultural i d’alliberament moral. Tot d’una els carrers i places de la bella isola s’omplen de persones disfressades amb elegants vestits i màscares, que es converteixen en un espectacle per sí mateixes.
Cal un parèntesi per a tothom en aquests dies, el cos i la ment ho demanen, celebrem carnestoltes com ens han ensenyat a fer-ho, rient-nos de tot i de tothom, de nosaltres mateixos els primers, per arribar a un estat d’equilibri que nomès genera el propi convenciment de la disbauxa.
Visca el carnaval!
Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>