Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

El Mediterrani

El Valle de Aosta és una regió preciosa d’Itàlia i que no té l’anomenada d’altres indrets i zones del país. Des de casa nostra pensem sovint en Venècia, Florència, Roma, Milà, Torí, etc. tot un conjunt de ciutats i regions que Itàlia té per lluir i són viatges que sempre són gratificants. Però quan viatges a Aosta i la seva regió, veus una altra Itàlia, la menys coneguda, però que també té un encant especial. Aquests dies, amb mal temps, baixes temperatures i neu sembla de postal però també és necessari el calor de la seva gent i el bon mejar. Però encara que sigui l’altra Itàlia i l’experiència valgui molt la pena i sigui recomanable, sempre tens un moment per pensar en els teus i adonar-te que trobes a faltar el teu món. La teva gent, el teu clima, els teus colors i la teva panoràmica. En definitiva, el Mediterrani.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>