Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Itàlia plora pel calcio

Itàlia està saccejada després de la mort divendres d’un inspector de policia a Catània, a Sicília, i l’hospitalització de gairebé un centenar de ferits. La imatge d’Alessio, fill de l’inspector Filippi Raciti, durant el funeral en memòria de l’agent celebrat ahir, ha donat la volta al món i ha causat una gran sensació entre els italians. Degut a la situació actual, l’executiu està decidit a combatre amb tota la determinació els grups violents. Les primeres mesures que s’avançaran demà són contundents: partits a porta tancada als estadis que no compleixin les normes de seguretat, prohibició de vendre paquets d’entrades als equips visitants i augment de 36 a 48 hores de l’arrest preventiu dels seguidors violents. Com que la impotència és molt gran, les mesures són dràstiques i, en definitiva, qui hi perd són els tifossi de veritat i no els ultres de la societat. El calcio ja no serà el mateix durant molt temps i és una llàstima per als qui ara mateix senten ràbia i impotència.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Saltenc { 02.07.07 at 12:08 }

És injust que per uns incontrolats tingui que pagar la bona gent aficionada al calcio. Sempre passa el mateix, és molt bestia que en recintes en els quals s’acumula un gran nombre de gent, que solament en quatre d’aquests es compleixi la normativa de seguretat. Primer agafar els animals que han provocat aquests aldarulls i després que fotin a la preso els incompetents que juguen amb la seguretat de les persones.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>