Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Dones d’Àfrica

Dones africanes al Forum Social Mundial que ha començat a Kenya. Paral·lel al Forum econòmic de Davos, club selecte dels més rics, fa uns anys que es va començar a celebrar el Forum Social dedicat als més pobres. Enguany té lloc a Nairobi, i allà és especialment significatiu.
La pobresa i la marginació són cruentes i abusives a l’Àfrica i no hi ha forma de que es modifiqui la situació, almenys no ho sembla.
Però és especialment significativa la situació de la dona africana que, no nomès és pobre sinó que pateix la marginació social, econòmica i sexual amb pràctiques absolutament aberrants com l’ablació de clítoris o la infibulació. No és soportable per més temps aquesta situació, no és humà.
Per això qualsevol cosa que poguem fer per elles, totes les dones africanes i totes les que pateixen a tot el món, estem obligats a fer-la, ni que sigui parlar-ne i denunciar-ho a un ínfim bloc.
Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>