Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Fago Peaks

L’assassinat de l’alcalde de Fago, un poblet minúscul del pirineo aragonès s’està convertint en una història de terror. L’alcalde mor per trets de postes, amb armes que són pròpies de caçadors. La policía està investigant i sembla que va ser objecte d’un parany a la carretera, de nit, quan tornava d’una reunió d’alcaldes de la comarca.
Per tant els assassins havien de ser diversos, tenir informació privilegiada i haver-ho preparat tot molt bé, la qual cosa porta cap a persones de l’entorn de l’acalde i del lloc.
Els periodistes que acampen a la petita plaça de Fago estan visualitzant que en aquell poble l’ambient està enrarit de fa temps. Els interesos polítics i econòmics estan al darrera de l’atac i la gent està amagada a les cases, com en les millors històries de David Linch.
Nomès manca una bona banda sonora i una fotografia en blaus perquè els sots ferèstecs amagats en la ignominia dels humans brollin en la més absoluta cruesa.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>