Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

El fracàs

Senyor Zapatero, compartiré amb vostè el fracàs, aquesta és la frase fonamental de la intervenció de Josu Erkoreka, en el Ple del Congrès dels Diputats d’ahir sobre l’atemptat de la T4 i el trencament del procès de pau.
La sessió va ser com un partit de tennis, on el PP i el PSOE es llençàven boles liftades, passings shots i trencàven el servei del contrari sense pietat, i els que ho veiem ens fèiem creus de com pot ser que parlessin d’acabar amb assessinats o de generar dinàmiques de col·laboració i de diàleg si la mostra era aquesta. Tot plegat un mal exemple.
Els altres partits, espectadors desapassionats, intentàven fer d’àrbitres de cadira i fonamentar alguna raó positiva, alguna explicació a la manca de resposta als problemes reals que és el que volem tots els ciutadans, de tots els colors.
Per això, els que més protagonistes se senten, els del PNB, van fer una intervenció en to emocional, volent donar una visió positiva enmig de la pluja de pilotes.
El partit el van perdre tots. Set ball, match ball.
Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>