Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Epur si muove?

La salvatjada de la T4 ens ha deixat corpresos i bocabadats, encara no ens ho creiem i per això alguns es resistien a declarar que el procés de pau s’havia estroncat de forma violentíssima a Barajas, on dues persones han mort i la destrossa és total.

Dit això, les declaracions dels representants polítics han estat les esperades: el Govern Zapatero ha parlat primer amb la boca petita i desprès totalment sobre l’aturada del procés de pau; l’oposició del PP, en la seva línia, diu que no saben quina és la política del Govern i estan a l’espera de la convocatòria d’eleccions per treure’n profit vergonyòs de l’aturada; els altres partits, donent suport a ZP i condemnen sense paliatius l’atemptat, deplorant la situació…

I Batasuna? doncs es deixa caure alguns dies desprès demanant a ETA explícitament que torni a la treva, que no continui generant violència, que s’ha de continuar el procés de pau començat i que sent moltíssim la mort de les dues persones a Barajas….Epur, si muove?

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 saltenc { 01.10.07 at 7:35 }

Lamenta, però no condemna

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>