Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Arriben els Reis Mags


Estem a l’inici de l’any i com sempre han d’arribar els Reis Mags. És la nostra tradició i cal conservar-la, deixant les tradicions anglosaxones imposades a un costat i retrobant el pesigolleix que significa la nit del dia 5 al 6 de gener, quan per art de màgia reial, arriben a les cases regals i més regals en una orgia d’intercanvi d’amor i felicitat molt recomanable.

La tradició és antiga i prové de les mateixes festes paganes que es celebràven per aquestes dates, fomentant l’intercanvi entre grups i la celebració de coexistir. El cristianisme, sempre a l’aguait, la va fer seva, i aquí els tenim.
Per una vegada, siguem conseqüents i pensem que ens cal algun regal per a aquells que tenim al costat, però sobretot, ens cal la màgia de creure en quelcom que no s’explica, la necessitat de tenir molt aprop als qui t’estimes i regala’ls-hi amor i somriures, aquesta és la màgia de veritat.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>