Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Second Life

Second Life és un món virtual de 3-D completament construït i mantingut pels seus residents. Dès que es va obrir el públic al 2003, ha crescut explosivament i avui es habitat per un total de 2,299,949 de persones de tot el món. A partir del moment en que entres en el Món de Second Life, pots descobrir un continent digital nou, grups de gent en comunitats que fan activitats, empreses que tenen la seva seu virtual allà o cantants com la Suzanne Vega que ha fet el primer concert en virtual a Second Life.

Quin és el secret de l’éxit d’aquesta plataforma? que els que creen mons nous o seus d’empresa o continents virtuals, són els amos del lloc i el poden mofidicar o canviar, sense que ningú els digui res. A més genera un intercanvi de persones i de diners considerable.
És una de les propostes més innovadores en el web 2.0 Estarem a l’aguait.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Anonymous { 01.02.07 at 12:17 }

Interessant, molt interessant.
Second life = segona vida

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>