Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

La Paloma


Sembla que l’Ajuntament de Barcelona està bevent el cava abans de Nadal, perquè pensar que La Paloma ha de tancar per fer massa soroll és no saber què significa La Paloma i com és d’important per a la vida social i cultural de la ciutat.

On ha anat a ballar el senyor Hereu, alcalde per designació reial? O potser és que ell no ha ballat mai i per això li fan nosa les sales de festes de tota la vida, les que tenen a les seves parets la història de Barcelona i de la seva gent, la història dels que han vingut de fora, dels artistes, dels famosos, dels intel·lectuals… Potser no la tenen a la llista de bens inventariables d’urgent conservació.

Ai làs! com que ja no està en Mascarell, fan i desfan la cultura a batzegades. Quin error, quin gran error! La Paloma no pot desaparèixer, perquè amb ella es fondria una part de la història sentimental i social de Barcelona i la seva gent. Algú els ha de dir que parin al Sr. Hereu i el seu equip, que a aquest pas convertirem Barcelona en un parc d’atraccions de fireta…

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>