Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

LLengua castellana

La llengua és un vehicle de comunicació i comprensió però nomès si volem entendre`s, és clar.
La disposició del Govern de Madrid d’obligar a fer tres hores lectives de llengua castellana a l’educació primària no ajuda precissament a entendre’s. Qualsevol mestre sap que no per fer més hores s’apren més, de fet l’nforme Pisa demostra aquest fet quan li dona a Finlàndia la màxima puntuació en resultats del sistema educatiu mentre justament allà és dels llocs on menys hores de classe es fan, perquè es fan altres coses com fomentar la formació de qualitat del professorat, rendibilitzar els edificis i els recursos materials i desenvolupar innovació i estratègies per treballar amb els alumnes, perquè aquests no se sentin fora del món a dins de l’aula.
El Conseller Maragall ha dit que no caldrà modificar gaire el que el Departament d’Educació ja té previst a nivell de currículum, però caldrà veure si això serà així.
Si realment es vol saber llengües no es fa a cop de decret i menys parlant nomès de la llengua castellana, quina avaluació de les competències d’anglès ha fet la Ministra Cabrera per fer aquesta normativa? No sembla que sigui un decret pedagògic, és ben bé polític. Mentre l’AVE a Tarragona arriba perquè els de Madrid tinguin el mar més a prop. Aquests del Ministerio no se n’han adonat del fet, perquè justament el castellà estarà ben conservat amb la gent de la meseta a les platges de Tarragona.
Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>