Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Nosaltres

Quan Metges sense Fronteres va guanyar el premi Nobel de la Pau vaig sentir-me estranyament protagonista del premi perquè des del primer moment en que es van implantar a Catalunya vaig ser membre de la seva associació, per lluitar contra els mals endèmics de la gent.
Avui, quan he vist la portada de
The Time m’ha passat alguna cosa similar. Han nomenat persona de l’any a tots aquells que naveguem per la xarxa, els internautes. Els que cerquem informació o que la pengem, que fem un blog o que comprem els bitllets del viatge a Venèzia per Internet.
És també el reconeixement a la nova era de la democràcia digital, el concepte més revolucionari que introdueix el world wide web, aquesta interacció de doble via que possibilita saber més i donar a conèixer, tenir a les mans informació i objectes de tot el món i per a tot el món.
Per una vegada els ciutadans hem guanyat la partida als polítics o als potentats. Felicitats a tots!
Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>