Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

La Makabra, l’ONU i els Mossos d’Esquadra

Sembla el nom d’una pel·lícula el títol d’aquest post, però és que segurament se’n podria fer una.
La història dels okupes de La Makabra és llarga, i està relacionada amb el moviment de reivindicació de la vivenda a Barcelona (per cert, avui la ministra Trujillo ha anul·lat sine die la cimera de ministres de la vivenda que s’havia de celebrar a Barcelona, per què serà?).
Van ser desallotjats i ara estàn a Can Ricart, llegendari espai de reivindicació social a Barcelona. Però que tenim de nou?: Un Conseller d’Interior, Joan Saura, d’ICV, que no està per posar mossos a donar canya…un jutge de cap de setmana que dona la raó als okupes…un relator de l’ONU, Miloon Khotari, que es posa de part dels okupes i fa un informe sobre la situació inapceptable de la vivenda a Barcelona…un alcalde, Jordi Hereu, que diu que no es pot mantenir aquesta situació perquè va contra els drets del propietari, i el propietari de Can Ricart veu que haurà de negociar…

Tot plegat és alguna cosa més que una història d’okupes teatreros…és que la gran societat del benestar de la Barcelona de disseny, i els seus polítics i sistemes d’organizació social estàn en quarentena quan la gent s’hi posa, i la gent necessita un lloc on viure…les necessitats bàsiques fan moure el món…continuarà…

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>