Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Blogger

La possibilitat de fer un diari o blog és nova a Internet, és emocionant i engrescadora.
Tots els blogers que som a la xarxa li devem, en part, a Evan Williams, que un dia es va decidir amb un amic seu a fer realitat un espai per escriure el que els vingués de gust, sense més.
A partir d’aquesta idea s’ha desfermat la febre de la blogosfera arreu, de la qual hem de dir que la catalana és una de les més actives, som el quart espai amb més blogs del rànking de llengües mundial.

La llibertat que comporta poder escriure, de forma gratuïta, el que vols sense condicions ni traves, proporciona la possibilitat de fer i desfer, de desenvolupar la comunicació i la interacció entre persones de tot el món, de tenir informacions reals trameses en funció del que les persones estan veient, del que estan sentint. Exemples han estat els blogs que ens han informat sobre l’huracà Katrina a New Orleans o els de la guerra de Líban, el darrer estiu.

La innovació a vegades surt de les idees més senzilles, de que dos amics vulgun fer alguna cosa diferent, junts, a despit de tots, la creació i l’emoció generen cultura, coses valuoses, resultats dignes i per sempre.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>