Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

El cognom Maragall

Finalment hem sabut la composició del nou govern de la Generalitat, i la sorpresa final ha estat el nomenament d’Ernest Maragall per a la Conselleria d’Educació.
Sorpresa pensem que per a ell mateix que, segons fonts ben informades, se n’ha assabentat de la confirmació de la seva cartera a les 13 h d’avui, dia 28 de novembre, i dia de la presa de possessió del President Montilla.

El nomenament d’en Maragall, el germà, per al càrrec més important de l’Educació a Catalunya no era esperat per ningú, ell no procedeix de cap àmbit relacionat amb l’educació i la seva feina a les administracions públiques ha estat sempre del cantó de la gestió administrativa pura i dura. Se n’havia parlat del seu nomenament com a Conseller d’Universitats quan el seu germà va intentar remodelar el govern i no va poder, però aquest és un precedent feble.

En una valoració ràpida direm que Montilla ha assegurat a la família maragalliana un component clau en el nou govern; que l’equip de la conselleria que ja era maragallià, sembla que respira una mica més tranquil i es podran tirar endavant les grans línies polítiques començades en l’anterior legislatura: Pacte per l’educació, Sisena hora, Pla de formació del professorat, augment important de plantilles i aposta per la societat de la informació al sistema educatiu. Reptes tots ells fonamentals i definitius per portar Catalunya al lloc capdavanter que li correspòn social i econòmicament en el món. Caldrà però coordinar molt bé les polítiques educatives amb la Universitat i els temes de Societat de la Informació, que passen a mans d’ERC en d’altres conselleries.
Per tant, un vot de condiança al nou conseller i sort per a tothom, que l’educació ho necessita perquè ho necessiten els nostres nens i joves, ho necessita Catalunya.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>