Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

El gol

La màgia s’escriu amb lletres daurades al Camp Nou de fa un temps ençà. I porta un nom, Ronaldinho. És clar que va acompanyat d’altres noms com Rijkaard, Inhiesta, Xavi, Gudjohnssen, però les lletres que conformen el nom del brasiler són més brillants que la resta.
Ahir a la nit el partit davant el Vil·lareal era de no gaire compromís, tot i que el liderat s’havia de mantenir, però això no és obstacle perquè l’equip i especialment el crack fessin un dels partits més brillants i complets de la lliga. Gols a dojo, jugades magistrals amb tots els components i espectaculars passis del mestre, que culminaren amb “El gol”.
Molts jugadors somien amb tenir una nit, un gol com el que ahir feia Ronaldinho, perquè un gol així fa afició, fa equip, fa bon futbol i fa “jugar bonic”…gràcies al Barça i al Ronnie per fer-nos sentir emoció de la bona, som culés i vivim a Catalunya, aquest petit però màgic país.
Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>